2024. február 8., csütörtök

Éjjeli izzadás, idült savós középfülgyulladás, túlhallás autizmusnál, és ami mögöttük van

A közösségi – szociális immunrendszerrel kapcsolatos fejtegetés után még némi összefüggések az emberi lény működéséről, a pszicho – neuro – immuno – endokrin részleteiről. Mert az emberi lény eme szabályozórendszerei együtt dolgoznak, minden mindennel összefügg. Ezért fordulhat elő olyan, hogy az immunrendszer defektje kihat a idegrendszerre is oda-vissza, és autoimmun neurotikus panaszokat (pl. súlyos SNI autizmust) okoz. És mindjárt kiderül, hogy mindennek mi köze van az éjjeli izzadáshoz, az idült savós középfülgyulladáshoz, a túlhallás autizmus problémához.

  • Már írtam róla, hogy súlyos (SNI) autizmussal érintett gyerekeknél genetikai szinten gyakran sérültek bizonyos detoxikáló, méreg-eltávolító funkciók (ez az MTHFR génmutáció).
    Extrém éjjeli izzadás, idült
    savós középfülgyulladás háttere:
    veseműködési zavarok?
    (freeimages /
    urinary-system-1634232)


  • DE! Ha ez így is van, a test méregtelenítését a szürke hétköznapi gyakorlatban ugye nem közvetlenül a sérült gének végzik, hanem azoknak a kifejeződései, a testi detoxikáló szervek, méghozzá az agy utasításai alapján. Tehát a gyakorlatban a végrehajtók a máj, vese, tüdő, bőr, belek, nyirokrendszer, ...
  • Ezek rendellenes működéséről rendellenes kiürítő – detoxikáló tünetek árulkodnak. A tüdőt és a vesét érintően például az extrém éjjeli izzadás, ami nálunk is egy tünet volt a komplex holisztikus kezelés indulásakor. Elég sok éjjel át kellett öltöztetni az érintettet, mert alvás közben teljesen leizzadt. Furcsa véletlen egybeeséses előzményként a 6 hetes ultrahangon láttak nála némi vesemedence tágulatot is, ami állítólag fiúknál gyakoribb, és állítólag kinövik. További furcsa véletlen egybeeséses előzményként a családi halmozódást tekintve volt anno a rokonságában egy súlyosan vesebeteg felmenője, aki nem lett meggyógyítva, sajnos fiatalon meghalt (nem közvetlenül ettől)...

(Ha rákeresünk az Interneten az extrém éjjeli izzadás okaira, csak mindenféle oknak hitt következményeket fogunk találni. Az esetleges toxin túlterhelést, mérgezést („gyógy”szerek) éppen csak megemlítik… pedig… )

HKO: máj - idegrendszer; vese – fül – fogak; tüdő – nyálkahártyák – bőr

A feljebb felsoroltaknak a tünetelnyomó tudormányos betegségügyi körökben sajnos nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget. Egy kalap alá veszik a többi tünettel és érdembeli vizsgálat nélkül ráragasztják az autizmus, a „másság” címkét. Aztán pedig tovább mérgezik a delikvenst legális tudatmódosító pirulákkal. Ez sajnos erősen dilettáns gányolás! Mert:

  • A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) szerint az idegrendszer vezérlője – táplálója – ura a máj. Hogy ez tényleg igaz, könnyen beláthatjuk, mert amikor üss vagy fuss reakciót élünk át, a májunk szabadítja fel a terhelés teljesítéséhez szükséges cukrot az idegrendszerünk és az izmaink számára.
  • A fül, a fogak és a csontok vezérlője – táplálója – ura hasonlóképpen a vese. Ezt kevésbé lehet látványosan bemutatni, de ne vessük el a lehetőségét, hogy így van.
  • A bőr és a nyálkahártyák vezérlője – táplálója – ura (meglepő módon) a tüdő. Ez is tudható már a saját testünk működésének megfigyelése által. Elég csak arra gondolni, hogy ha elmegyünk edzeni, neadjisten üss vagy fuss reakciónk lesz, ahol a tüdőnk nagyobb munkára van késztetve, meg is szoktunk izzadni. A tüdőnk a bőrünkön keresztül is párologtatja a vizet. Viszont a kiizzadni való vizet a vese biztosítja a tüdőnk számára, ő tartja vissza a testünkben attól, hogy az összes kiürüljön…

Ezen szervek együtt dolgoznak, a működésük egymással is összefügg.

Növekedési ugrás, fogzás: középpontban a vese (és a máj és a tüdő)

Nézzünk meg egy pici babát, akinek éppen jön a foga, és/vagy növekedési ugrásban van. Ugye mindannyian tudjuk, hogy ilyen élettani folyamatok valóban léteznek… 

  • Amikor fogzáskor fogszövetet gyárt az emberi test, és/vagy a növekedési ugrás miatt nyúlnak a csontok is, a fent előbb felsoroltak alapján tudható, hogy ilyenkor a vese intenzíven dolgozik.
  • Autizmus szervi háttere:
    detoxikáló rendszer (máj, tüdő)
    nem megfelelő működése
    (freeimages /
    clear-plastic-model-of-human-organs-2347454)
    Ha oltást kap egy kisbaba, akkor is nagyrészt a vese dolgozik, hiszen mi más ürítené ki az adjuvánsokat, mint a vese?
  • Ha például eme kettő esemény egy időben történik, azaz fogzás és/vagy növekedési ugrás közben a kisbaba oltást is kap (mostanában sajnos egyre több ilyen fordul elő, az exponenciálisan szaporodó oltások száma miatt elég nehéz a kettőt egymástól elkülöníteni…), esetleg más patikai tünetelnyomó szert adnak neki (oltás után lázcsillapítót…) mi a garancia arra, hogy a veséje és az egész detoxikáló rendszere nem fog megzavarodni a túlterheléstől? 

Minden, ami a detoxikáló rendszert, a vesét, a májat, a tüdőt és társait túlterheli, egyben rontja a csontok, a fogak és a fül működését is!

És milyen testi tünetei is vannak többek között a súlyos (SNI) autizmusnak? Extrém éjjeli izzadás (vese-tüdő), idült savós középfülgyulladás (vese), túlhallás (vese), sajnos mostanában a gyerekek fogai sem túl egészségesek (vese), lelassult fejlődés – növekedés (vese), stb.

A vese, a hogy fent említettem, működést tekintve össze van kötve a tüdővel és a májjal is… Ahogy pedig az első homeopatánk nekem elmondta, a gyerekem alkati szere, amit a sikításra is kapott, az egyik legfőbb májtisztító szer… 

Tehát a súlyos (SNI) autizmust a homeopátiában is tisztítókúrás szerekkel lehet eredményesen kezelni, kiegyensúlyozni.

Nincs több kérdésem.


Ha már annyira nagyon tünetelnyomó tudormányosan oltani akarnak… Csakis akut és krónikus szinten is teljesen egészséges, viszonylag nyugalmi állapotban levő gyereket (van ilyen egyáltalán?) szabad oltani, a megfelelő materialista és nem materialista védelem mellett. A legapróbb nátha, de még a fogzásban és a növekedési ugrásban levés is kizáró ok. A krónikus vese- máj és tüdőműködési zavarok, az arra utaló tünetek szintén kizáró okok!

Mindezt azért írtam le, mert a továbbiakban történtek a fentiek figyelembe vételével magyarázhatók meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése