2024. február 12., hétfő

Savós fülgyulladás műtét nélkül megoldva? Tünetelnyomással lehetetlen – kezelés #17

2019. nyár elején járok a történetünkben, az integrált normál iskolás indulás előtt 3 hónappal. Épp egy különleges fül-öngyógyulást támogató kúra közepette voltunk. ReCovering Hand craniosacralis „masszázzsal” és reiki szerű testkezelős biomelegítéssel, ezek testi távolhatását is kihasználva, a vese esetleges öngyógyulását is segítve üzentünk hadat a maradék idült savós középfülgyulladásnak és túlhallásnak (hiperakuzisnak). Mivel nem akartam invazív tünetelnyomó tudormányos betegségügyi orvosi kínzásnak kitenni az érintettet, meg kellett próbálni a savós fülgyulladás műtét nélküli megoldását.

2019. július elején újra el kellett mennünk a gyermekkórházba fül-orr-gégészeti kontrollvizsgálatra, más miatt (a maradék beszédakadályok feloldása érdekében nyelvfék ellenőrzés, hogy jól sikerült-e felmetszeni néhány hónapos korban… - egyébként nincs vele további teendő). És ha már ott voltunk, megnézték a rakoncátlan füleket is.

A vizsgálók legelőször azt kérdezték, hogy mit csinálunk ezzel a gyerekkel, hogy ilyen együttműködően felmászott a vizsgálóasztalra. (Súlyos SNI) autistákra ugye ez nem jellemző.

Savós középfülgyulladás műtét nélkül elmúlt,
és még a hallás is tovább javult,
a decibeltartomány nőtt (saját fotó)

(Hát, régebben, néhány éve ő se mászott ám fel így, hajjaj… Itt a rendelőben nagyjából kő kövön nem maradt volna most, ha nem vittük volna végig azon az embert próbáló folyamaton, amin végigvittük.) Mondtam nekik, hogy Dr. Tinus Smits elvei szerint kezeljük. Ó, ők ezt még nem ismerik. Hogy is kell írni a nevet? Betűzzem le. Lebetűztem. Felírták. Utánanéznek. Nahát! Ezt nem gondoltam volna, megint jól megleptek itt engem! Ezek szerint ők is nyitottak az „áltudományos faxságra”, a hatásos és nem ártalmas, természetes élettani működést helyrehozó – segítő, kiegyensúlyozó kezelésekre, érdekli őket… És nem harapják le érte a fejemet, mint ahogy a régi, rendelősárkány házi gyerekorvosunk tette. (Tényleg nem vagyok egyedül!)

Savós fülgyulladás műtét nélkül: mégiscsak működik a komplex holisztikus „áltudományos faxság” (?)

Már a fülvizsgálat közben éreztem egy olyan hangulatot a levegőben, hogy tetszik nekik a látvány, nincs itt semmi látnivaló kéremszépen, minek hozta ezt a gyereket ide?

Beigazolódott az, amit túl szép ahhoz, hogy igaz legyen módon, de már gyanítani lehetett az előző hetekben gördülékenyebbé vált kommunikáció folytán. Merthogy megállapították, hogy normálisan működik, teljesen egészséges a füle, azaz elmúlt az idült savós középfülgyulladása.

Ezen életében először lett ilyen vizsgálati eredménye. (Ugye már a sokadik tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel…)

Ezt nem hiszem el!

Akkor nem kell a gányolós fültubus!!!

Utána ott sírtam a kórház előtt az utcán. Persze az örömtől. Földöntúli boldogság!

Megtérült a sok kapacitás befektetés! Nem lesz maradandó halláskárosodása sem, nem fenyegethetnek már ezzel a tünetelnyomó tudormányos betegségügyesek! És nem fog úgy sem járni, ahogy én jártam 5-6 éves koromban, amikor a barbár torokmandula műtét egy életre szóló traumát okozott, és még ennek a feloldásán is dolgoznom kellett! Több éves (egyébként teljesen felesleges és abszolút elkerülhető) szenvedést zárhatunk le!

Most már tényleg jöhet az integrált iskola!

A túlhallás elmúlt,
a savós fülgyulladás műtét nélkül
elmúlt, nem kell
az építőmunkás fülvédő!
És örök hálám üldözze az emberi lény természetes élettani működését igazán ismerő, komplex holisztikus szemléletű szakembereket, akik megerősítettek, hogy jó irányba megyek! És hogy folytassam!

Az eredmény mindazonáltal tartós is lett, az idült savós középfülgyulladás és a túlhallás nem jött többet vissza. Lehet a delikvens mellett énekelni, lehet menni vele zajosabb helyekre, koncertre. Jól viseli az augusztusi tűzijátékot és a szilveszteri durrogtatást is (még akkor is, ha azok valóban ember- és állatkínzók, élővilág károsítók…). Szabadon mehet úszni is, amit úgy szeret. Nem kell befogni a fülét, nem kell építőmunkás fülvédő! Legalábbis fülműködési zavarok miatt nem.

És akkor nézzük tovább, milyen feladatok várnak még ránk, mi a következő lépés. Mert még bőven akadt mit igazítgatni. Közvetlenül integrált iskolába indulás előtt, 2019 tavaszán vizsgálták meg az érintettet a nevelési tanácsadóban (a „szakértői bizottságnál”) és volt egy szép listánk a feloldani való nehézségekről, behozni való lemaradásokról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése