2020. február 17., hétfő

Legális tudatmódosító lövöldözős cukorka, avagy Ritalin gyerekeknek?

Nemrég, amikor egy gyermekpszichiátriai felülvizsgálatnál ültem a váróteremben, akaratlanul is hallottam, hogy az asszisztencián mit beszélgettek a pszichológusok és az asszisztens. (Ha nem akarják, hogy halljam, csukják be az ajtót és vegyék lejjebb a hangerőt… és ezért ne nekem kelljen szólni!) A körülbelül 1 óra alatt, amíg ott ültem, befutott néhány telefonhívás is hozzájuk. Ezek jó részében szülők akartak patikai veszélyeshulladék-terjesztővel (azaz, pszichiáter orvossal) felíratni a gyereküknek legális tudatmódosító pirulát. A legtöbbet emlegetett szer neve, amit hallottam, a Ri..lin volt. Ritalin gyerekeknek, sorban, egymás után!

Ez engem teljesen elképesztett.

Ritalin gyerekeknek? Nem más,
mint legális tudatmódosító
pirula! (freeimages /
all-drugs-picture-heroin
-amphetamine-methadone-1635535)

Már írtam néhány cikkben a legális tudatmódosító patikai tünetelnyomó veszélyes hulladékokról (például ebben és ebben), most azonban címként és konkrétan kiemelve is megteszem. Mert a súlyos (SNI) autizmus kezelésekben egyvalamiről beszélek le minden érintett embert, de arról nagyon. A legális tudatmódosító szerekről, amiket pszichiáterek írnak fel. Ezeket a leges-leges-legvégső esetre kell tartogatni (és nem rögtön a lehetőségek sorának elejére)!!!

Szülők – és Ritalin gyerekeknek

A szülőknél, akik ezt így igénylik, és normálisnak, egészségesnek és elkerülhetetlennek tartják, három gondot érzékelek:

  1. Sajnos megelégedtek azzal a semmivel, amit a közoktatásban tanultunk a tünetelnyomó betegségügyi orvosságokról. Nem néztek utána a patikai nyugtatók, hangulatjavítók és társaik (legális tudatmódosítók) sötét oldalának  – és sokakat közülük sajnos nem is érdekel. (Én speciel szerencsére tanultam komplex holisztikus szemléletű addiktológiát, többek között azt is, nagyon hasznos volt, sok aha-élménnyel.)

  2. Nem éltek huszonévig egy krónikus legális-tudatmódosítószer-függő ember közvetlen közelében. - Vagy éltek, de azt hiszik, hogy ez a szenvedés normális, egészséges és elkerülhetetlen, az élet szükségszerű velejárója, Isten büntetése a bűnös ember felé, és nincs más lehetőség, stb. stb. (Én speciel sajnos éltem, és tudom, hogy emögött nagy százalékban a tünetelnyomó betegségügyi orvoslás profitéhsége áll.)

  3. Nem szedtek ilyen szert saját maguk, nem próbálták ki. - Vagy kipróbálták, szedték, csak azt hiszik, hogy ez a szenvedés normális, egészséges és elkerülhetetlen, az élet szükségszerű velejárója, Isten bosszúja a bűnös ember felé, és nincs más lehetőség, stb. stb. (Rám speciel rám tukmálták, de soha többé, mert csak rosszabb lett tőle, és tudom, hogy emögött nagy százalékban a tünetelnyomó betegségügyi orvoslás profitéhsége áll..)

A tájékozatlan, a fehér köpenyes tünetelnyomó tudormányos Istennek végtelenül engedelmes szülők a jelek szerint úgy adagolják a gyerekeiknek ezt a kémiai vegyszert, mintha cukorka vagy pattogatott kukorica lenne. Ezzel pedig bambulós zombit és egyben potenciális iskolai lövöldözőt, háború kirobbantót csinálnak a szemük fényéből, a gyerekeikből, a jövőnkből!

Bocsánatot kérek a drasztikus megfogalmazásért, de ezt már nem lehet buksisimogatással és enyje-bejnyével elintézni!

Gyermekpszicihiáterek – és Ritalin gyerekeknek

A rendkívül „gyerekszerető” gyermekpszichiáterek pedig nyilván becsukják a szemeiket és Angliára (akarom mondani, a jutalékukra) gondolnak, miközben írják a receptet. Ahelyett, hogy keresnék a nil nocere (nem ártalmas) lehetőségeket, és átadnák azt a szülőknek! Mint orvos, ez lenne a dolguk, nem? Nem, a Ritain messze NEM nil nocere… vajon tényleg elhiszik a gigaprofit-termelő orvosi vegyiparnak, hogy az? Ha kellőképpen sok jutalékot kapnak, nyilván elhiszik…

Pedig nagyon ideje lenne már, ha a köztudatban az orvosi vegyipar patikában kapható veszélyes hulladékairól lekerülne végre a rózsaszín ködös, szent tünetelnyomó tudormányos glória!

Költői kérdések! Látszólag nem illenek ide, de majd mindjárt kiderül, hogy de!

Törött végtag szakszerű ellátása,
oki kezelés: legális kábítószer, vagy rögzítés?
(freeimages / broken-arm-1435980)

  • Szerinted, ha egy gyerek elesett az utcán a biciklivel és eltört a keze, nem kell a törött csontjait a helyükre illeszteni és rögzíteni? Elég, ha jól bedrogozzuk őt, hogy ne érezze a fájdalmat? Ez utóbbit hívhatjuk vajon gyógyításnak? Vagy inkább a kókler gányolás (már elnézést) kategória?

  • És ha például egy gyereknek az (is) a baja, hogy a koponyacsontjai pl egy szerencsétlen baleset miatt minimálisan, nem kimutatható módon el vannak csúszva egymásról, ezért egymásnak feszülnek, és ezért veri a fejét a falba, hogy a feszülést lazítsa, akkor a Ri..linnal lehet rajta segíteni hosszú távon? Az az igazi oki kezelés vajon a bajára? Vagy inkább például valamilyen szelíd manuális csontigazgató kezelés(sorozat) kellene neki?

Folytatása következik!

Ajánlott olvasmányok:
Link: http://www.emelttortenelem.hu/a-bedrogozott-fuhrer/
Letölthető PDF: https://drive.google.com/file/d/1s5BllLcl2TcdYLqJ66nXpdSjBX0wHhix/view?usp=sharing
Ajánlott könyv: https://www.libri.hu/konyv/totalis-kabulat.html?p_id=7355

 

KATT A KÉPRE! Idegrendszert romboló
legális tudatmódosító helyett inkább
idegrendszert építő magnéziumpótlás kell
a gyerekeknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése