2021. június 24., csütörtök

Súlyos (SNI) autizmus kezelése eredményesen: komplex holisztikus oki családterápia!

Már részleteztem elég hosszan (pl. itt: (SNI) autizmus okai: hétköznapi „hókuszkókuszok”, stresszreakciók?), hogy hogyan hozhat egy gyerek a rokonságából súlyos (SNI) autizmusra hajlamosító tényezőket, mindenféle zavaró mezőket. Ez korántsem biztos, hogy genetika; simán lehet teljesen epigenetika is! Egy gyerek alapesetben a tükörneuronjaival lemásolja a környezetének minden egyes mozzanatát, hiszen így tanulja meg a mindennapi élethez szükséges készségeket. (A tükörneuronok működése vajon genetika? Haha…) Ebből az következik, hogy csak az érintett környezetének a megváltoztatásával tud igazán eredményes lenni a súlyos (SNI) autizmus kezelése. Meg kell változtatni a lemásolt egészségtelen mintákat!

Autizmus kezelése eredményesen:
holisztikus oki családterápia!
(freeimages / my-daughter-1440088)


Most már tudjuk, hogy miért „gyógyíthatatlan” a súlyos (SNI) autizmus a hivatalos tünetelnyomó betegségügy szerint…:

A nyugati tünetelnyomó betegségügy és a keleti egészségkultúra között döntő különbség, hogy a nyugati szemlélet szerint az orvos kiemeli a környezetéből a beteget, mint a halat a vízből. "Kiszedi" a szerveket, kezeli, megpróbálja rendbe rakni, aztán visszateszi abba a koszos vízbe, amelyben eddig élt. A keleti egészségszemlélet megtisztítja a hal teljes szervezetét, a vizet, amelyben él, sőt, még adalékanyagokat is juttat az éltető közegbe, hogy még egészségesebb legyen az a környezet, amelybe visszakerül.

Súlyos (SNI) autizmus kezelése eredményesen: probléma van a gyerekkel, foglalkozz a szülővel (is)!

Ezt a szülővel való foglalkozási ösztönzést már kezdő természetgyógyász koromban megkaptam... Tudom, hogy sok szülő sajnos a homokba dugja a fejét, és kijelenti, hogy vele és az ő életével az égvilágon minden rendben van. Őt nem kell kezelni, csak a gyerekkel foglalkozzanak, a gyereket szereljék már meg végre. (Biztos? Nem csak szépíted és tagadod, hogy ez sincs rendben, meg az sincs; ez is fáj a lelkedben, meg az is?) 

Van egy jó és egy rossz hírem az ilyen szülők számára.

 • A jó hír az, hogy nem veled van a baj, hanem azzal a sok észrevétlen sallanggal, amit a te is a felmenőidtől hoztál, amit az életedben összeszedtél a tükörneuronjaiddal. Ezek rád ragadtak és nem érzékeled tőlük saját magadat. Ezt kell kitisztítani!
 • A rossz hír az, hogy ezekkel általában dolgozni kell, és hosszabb távon, akár hónapokig, évekig. Ha tényleg eredményt akarunk, és minimum megcéloztuk a spektrum másik végét, ezt nem lehet megúszni sajnos.

Egyébként pedig miért sajnos?

A szülőnek sem baj, ha egyre jobban érzi magát a bőrében, ha a „megoldhatatlan”, krónikus működési zavarai mégiscsak változnak, javulnak, megoldódnak! Ezt követően pedig a gyerek tükörneuronjai a magát jobban érző, nagyobb minden szintű egyensúlyban levő, harmonikusabb szülőt fogják lemásolni minden nap!

Nem kell nekem elhinni, ki kell próbálni (lehetőleg szakszerűen!) a szürke hétköznapi gyakorlatban!

Tehát szülő(k) is változtassanak ezek közül bármelyiken, lehetőleg minél többön:

Súlyos (SNI) autizmus
alternatív kezelése:
életmódváltás (freeimages /
walking-at-the-beach-1380188)

 1. az alvásukon

 2. a táplálkozásukon

 3. a testmozgásukon

 4. a lelki békéjükön, és ez utóbbi érdekében használják az alábbiak közül bármelyiket:

  • homeopátia,
  • kineziológia,
  • méregtelenítő kúra, detoxikálás (vajon milyen nem oda való anyagok vannak a szülők testében a 21. századi szemétdombunkon való éléstől?)
  • biorezonancia,
  • akupunktúra, akupresszúra,
  • egy jó pszichológus,
  • craniosacralis kezelés,
  • stb. minden más hasonló nil nocere technikát is, ami szimpatikus! Hozzáértő szakembernél ezek csak a hasznunkra válhatnak, kellemes irányba terelhetik az egész életünket.

Nekünk is nagyon jól estek a homeopátia, a kineziológia, az akupunktúra, a biorezonancia, a craniosacralis kezelés (az én nyakam is be volt állva féloldalasan, mint az érintett gyerekemnek...), a minőségi étkezés és társaik. Még akkor is, ha évek óta kezel(tet)jük magunkat mindenféle hasonló nil nocere módon.

Tehát, mit másol rólad a súlyos (SNI) autizmusban érintett gyereked a tükörneuronjaival, amin neked is hasznos lenne változtatnod?

 
KATT A KÉPRE!  Igazi test-tápláló gondoskodás
a szülők életének megváltoztatásához: minőségi,
különleges WTN multivitamin komplex

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése