2021. december 17., péntek

Súlyos (SNI) autizmus homeopátia alapú kezelése #2: tudormányos véletlen egybeesések

Előzmények:

Folytatom a komplex holisztikus (Dr. Tinus Smits elvei szerinti, először klasszikus homeopátia alapú) súlyos (SNI) autizmus kezelésünk leírását. Nevezhetjük ezt a második szakasznak is. Az a rész, ami előtt a nappali szobatisztaság már megoldódott, és az érintett nagyságrendekkel együttműködőbb lett, de még nem került sima óvodába és nem kezdtük el az úgynevezett oltáskivezetést (a lényege szerint oltás mellékhatás csökkentést, segédanyag detoxikálást). Ekkor is monoszer golyócskákat kapott, 6-7 fajtát; ezek közül minden nap másikat, heti ciklusban ismételve. Természetesen adtuk neki Dr. Tinus Smits javaslata alapján az idegrendszer építő táplálék kiegészítőket is. Most is támaszkodok a jegyzeteimre, mert szerencsére már régen volt. :-)

Súlyos (SNI) autizmus homeopátia: minden furcsa tünet fontos – itt is!

Autizmus homeopátia:
"homeopátiás sóra" is
szükségünk volt... (freeimages /
salt-shaker-1328050)
Néhány tünet és tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséses változás, ami menet közben, 2016 nyarán történt az érintettel, és ami fontosnak bizonyult a klasszikus homeopátiás kezeléshez:

  • Naponta legalább 25X ellopta a sótartót az asztalról, és nyalta le róla a sót, a végén már az asztal alá elbújva. Akkor is, ha 26X rászóltam, hogy nem szabad. Akkor is, ha a sót a legmagasabb konyhapolc tetejére dugtam el: ha két másodpercre félrenéztem, felmászott a bárszékre, felállt a konyhapultra és leszedte! Mindezt alig 4 évesen! És ne álljon égnek a hajam, és ne készüljenek ki az idegeim! Mindenesetre közben egy homeopátiás könyvben olvastam, hogy ha valaki ennyire kívánja a sót, az homeopátiásan jelent valamit… említettem is a furcsaságot a homeopatának, kapott is rá homeopátiás Natrium muriaticumot. Azt szedve 1 hónapon belül elmúlt az abszurd sóigény. Nahát, ez is micsoda tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés...

  • Amikor nyelt, sokszor furcsa kluttyogó gégehangot hallatott… vajon mi lehet a torkában?

  • Elkezdett felnőttekhez: hozzám és másokhoz is kötődni. Előtte tökmindegy volt például, ha valahol 25X mondtam, vagy máshogy jeleztem neki, hogy most már tényleg mennünk kellene haza, és ha nem jön velem, akkor ottmarad, rá se rántott. Most már jött; elkezdett tartani attól, hogy tényleg otthagyom! Ebből a kötődésből egyszer akut légzőrendszeri tüneteket is produkált: amikor az egyik magánovis gondozója életviteli stresszreakciós nehézségekkel nézett szembe, a gyerek „tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel” hőemelkedéses és náthás lett… 

Melyik „szemfényvesztő placebó” homeopátiás szert mire kapja? A Google és a szakkönyvek a barátaink

Mivel szeretném legalább nagyjából érteni, hogy az érintett mit mire kap, hogy megfelelően tudjak rá reagálni, minden szernek utána szoktam olvasni. Az egyik nozódánál, a Tuberculinumnál hátborzongató egyezésekre bukkantam a mi esetünkkel, hogy milyen is a Tuberculinum problémás ember:

  • Egyszer aranyos, másszor durva.
  • Elalváskor a fej jobbra-balra forog, éjjel kitakarózik.
  • Éjjel az ágyban másokhoz bújva rugdos, nappal lefejel.
  • Semmi sem köti le a figyelmét.
  • Mindenre nemet mond, és az igényeire való ellentmondást nehezen viseli.
  • Lármázik: csapkod, dobál, sikongat.
  • A macskákat üldözi, a kutyáktól fél.
  • Fagyiból, hideg tejből sokat eszik/iszik.
  • Éjjel erősen izzad, este hasmenése van.
  • Szereti a nagy szelet, a huzatot (pl. autós utazáskor 90 km/órás sebességnél ütközésig letekeri az ablakot, és azt élvezi, ahogy bevág a menetszél – miközben a többi utasnak már lassan beszakad a dobhártyája).
  • Asztmás felmenői vannak / voltak.

Pfff… Talált, süllyedt! Micsoda tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés ez is.

A komplex holisztikus szemléletű fül-orr-gégész és a blokkolt beszédközpont

(Oltás által) leblokkolt
beszédközpont? Meredek
gondolat... (freeimages /
expressions-of-simon-1-1196663)

A nevelési tanácsadó anno a vizsgálaton azt is javasolta, hogy a megkésett-elakadt beszédfejlődés miatt vigyük el az érintettet fül-orr-gégészhez és hallásvizsgálatra is. Ehhez sikerült találnom egy komplex holisztikus szemléletű fül-orr-gégészt. Ő megvizsgálta a füleket, amik nem egészen voltak rendben. Kicsit szűknek bizonyultak a hallójáratok, ami miatt sok volt a nehezen ürülő, felhalmozódott fülzsír; és a műszer folyadékot mutatott a dobhártyák mögött. (Ez az idült savós középfülgyulladás...) Hab a tortán, hogy az orrmandulák, amiket sok érintettnél kizárólagos bűnösként szoktak okolni az ilyen tünetekért, rendben levőnek tűntek.

Az előbbiek miatt volt orvosi fülkezelés, és a folytatáshoz házi feladatot is kaptunk:

  • Heti 1X paraffinolajjal kell kitisztítani a füleket (nem hallottam még ezelőtt erről a módszerről).
  • A fül tisztulását-öngyógyulását az orron keresztül is elősegítendő, 6 hetes kúra vár ránk 2 féle orrspray-vel, lufifújással, Schüssler szerekkel.

És meglepő dolgokat is említett a fül-orr-gégész… feltétlenül adjam az érintettnek a C-vitamint is, mert fontos; és szerinte az oltás leblokkolta a beszédközpontját, ami miatt kellene neki az oltáskivezetés.

Pffff… Ő már a második „szemfényvesztő placebó” (igazi komplex holisztikus) szakmabeli volt, aki ezt javasolta. Most már tényleg tudni akarom, hogy mit műveltek a gyerekemmel az oltások!

 

KATT A KÉPRE! Például az ilyen minőségű C vitamin a legjobb
az autizmussal érintett gyerekek öngyógyulás támogatásához

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése