2020. január 16., csütörtök

A skizofrén tudormány és a súlyos (SNI) autizmus kialakulásának okai

Autizmus kialakulásának okai:
ki fizet többet az ok
kimutatásáért? (freeimages /
100-dollar-question-1587514)

A hivatalos súlyos (SNI) autizmus tudormányos tünetelnyomó halhatatlan szakértő trolljai, akikről már itt és itt írtam, előszeretettel hivatkoznak a (hétköznapi halandó laikus ember számára misztikus és szent bálványozott) tünetelnyomó betegségügyre, hogy megmondják a tutit. Ők atombiztosan kijelentik, hogy mi a súlyos (SNI) autizmus és mit lehet kezdeni vele, és mit nem. Hozzák a cikkeket, hogy a kutatók mit (nem) találtak eddig a súlyos (SNI) autizmusnál, mi (nem) okozza, gyógyítható-e. 

Ha már itt tartunk, ám legyen! Nézzük meg, hogy a (hivatalos, nemzetközi, központi!) tünetelnyomó betegségügyben milyen logikátlan ellentmondások találhatók a súlyos (SNI) autizmus kialakulásának okai körül. Mert bizony jócskán olvashatók olyan, komplex holisztikus tudományos cikkek is, amelyek szerint a súlyos (SNI) autizmus és az okai nem azok, amiket most a pszichiátria és a mellékhatás-tagadó oltásbálványozók nagy része feltételez róla. Mert ugye mindent be lehet bizonyítani, ha akarunk – és annak az ellenkezőjét is, ha van elég pénz. Itt egy példa, amire egy érintett hívta fel a figyelmünket.

Továbbra is az alacsonyan funkcionáló súlyos (SNI) autizmusról beszélünk, mert az teszi az életet élhetetlenné.

Súlyos (SNI) autizmus kialakulásának okai - egy cikk, amit minden érintettnek el kell olvasnia

Nemcsak a súlyos (SNI) autizmusról, és nagyon sok másik, releváns cikkre való hivatkozással! És így máris valódi tudományosan jogossá válnak az általam korábban már leírt szakterületi megközelítések.
Link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5596046/
Letölthető PDF: https://drive.google.com/file/d/1v5dY4UngoRjXiLqfzk5mrzDvwV0yfEET/view?usp=sharing

Az absztrakt fordítása:

"Az autizmus spektrum rendellenesség és az Alzheimer-kór kifejezések felfogása, értelmezése az elmúlt években átértékelődött. Nem külön betegségekként tekintenek rájuk, melyeknek egységes kórfejlődése és fiziológiai kórtana van, hanem egyre inkább heterogén szindrómákként, melyeknek hátterében komplex, több tényezős okok, valamint bonyolult és különféle genetikai, örökletes, továbbá környezetből származó faktorok állnak. Az egyik ilyen környezeti tényező, melyre potenciális okozóként utalnak mindkét szindróma esetében, az alumínium, vagy mint kémiai elem, vagy sóként, pl. orálisan fogyasztva, vagy mint hatásjavító. Az ilyen felhasználás előidézheti a kórt több módon is, pl. diszfunkciókat provokál és/vagy aktiválja a gliasejteket (idegszövet-sejt – Wikipédia), melyek a központi idegrendszer stabil állapotának és idegpályáinak szabályozásában játszanak nélkülözhetetlen szerepet. Egyéb módok pl. az oxidatív stressz kialakulása (a prooxidánsok és az antioxidánsok egyensúlya eltolódik az előzőek javára – Wikipédia), a redukált glutation (egyfajta antioxidáns - Wikipédia) gyengülése/csökkenése, a mitokondriális sértetlenség és teljesítmény direkt és indirekt csökkenése, valamint proinflammatorikus citokinek (jelzősejtek - Wikipédia) termelődésének emelt szintje az agyban és a periférián. A mechanizmus, amelynek során a környezeti alumínium hozzá tud járulni a nagyon egyértelműen beazonosítható neuropatológiás minták kialakulásához, az Alzheimer-kór esetében látható. Több mechanizmust is részleteznek, melyek esetében az oltásokkal bejuttatott szignifikáns mennyiségű alumínium okozhatott krónikus neuropatológiás folyamatot az arra hajlamos gyermekeknél. Fentiekhez kapcsolódóan ajánlott az alumíniumsók alkalmazásának beszüntetése az oltásokban, és az, hogy a felnőttek tegyenek lépéseket az alumíniummal való érintkezés minimalizálására."

 

Nem kellene végre reálisan eldönteni, hogy akkor most mi is van? 

 

KATT A KÉPRE! Alumíniumsók kiürítésekor
magnézium épül be a testbe - ha van benne elég belőle
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése