2020. január 7., kedd

A genetika székletének pokla - tudormányos autizmus tévhitek tünetelnyomó szakértőktől – 2. rész

Általában azok a leghangosabbak a súlyos (SNI) autizmus mibenlétét és gyógyíthatatlanságát illetően, akik a legkevesebbet tudják és akarják segíteni az érintetteknek… Avagy, hogyan húzzák le segítés helyett a súlyos (SNI) autizmust el nem fogadó szülőket (ha azok hagyják magukat) a hivatalos tünetelnyomó betegségügyes nárcisztikus pszichopata autizmus trollok népszerű súlyos (SNI) autizmus tévhitek hangoztatásával? Az első rész után folytatom a morbid csemegéző szemtelenkedést. Elöljáróban, szemléltetésként egy vicc:

„Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI!
Lucifer kérdésére az ördög így felel:
– Ezek itt a németek. Szófogadóak, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
– Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
– Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
– Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni, a többi visszahúzza.”

Újra hangsúlyozom, hogy elsősorban az alacsonyan funkcionáló súlyos (SNI) autizmusról van szó, mert az teszi az életet élhetetlenné.

Autizmus tévhitek #5: „A súlyos (SNI) autizmussal érintett egyes gyerekek szülei nem képesek elfogadni a súlyos (SNI) autizmus diagnózist és alternatívákat keresnek. A családjuk pénzét és idejét pazarolják a bullshitre. Álbetegségekre vesznek álgyógymódot. Nem az ő hibájuk, hogy nem tudják elfogadni a betegséget és alternatívákat keresnek, hanem azoknak a hibája, akik ezt a kétségbeesést látják rajtuk és eladják nekik a csodás terápiájukat nemlétező betegségekre.”

Autizmus tévhitek:
a poklot kötelező elfogadni,
nem lehet és nem is kell
kijönni belőle
(freeimages / gate-to-hell-1362271)

Nocsak, akkor mégiscsak betegség a súlyos (SNI) autizmus? Mi a manó! Fogalomzavar van a diagnosztizálásban, eddig váltig bizonygatták, hogy „csak” egy (kínszenvedéses) állapot… És igen. Üdvözöljük a szeme fénye életre szóló poklában! Ha nagyon fáj, nem sírhat, nem menekülhet! A szülő nyugodjon bele, tanuljon meg együtt élni az élhetetlennel. Hát milyen dolog már, hogy erre ennyire nem képes, mert nem bírja nézni a gyereke (és a saját) szerencsétlenségét napi 24 órán keresztül; és mégiscsak keresgél? Hogy képzeli, hogy nem törődik bele végre már, mikor a mindig mindent tudó evidence-based (de gyógyítani nem képes) tünetelnyomó okosok rég megmondták, hogy együtt kell élnie azzal, hogy selejtes, és az egész ezen élete el van kefélve?

Mégis mire föl merészel olyan primitív józan paraszti ésszel gondolkodni; természetes beépített ösztönnel, belső hanggal ráérezni, hogy ha egy jelenség valahogy menet közben kialakult, és főleg ha a rokonságban nem volt ilyen, akkor kell hogy legyen kiváltó oka, és visszaútnak is lennie kell? Nahát, hogy ezek a szülők milyen szemtelenek, hogy megkérdőjelezik a hivatalos tünetelnyomó betegségügyes Isten javaslatát! Sérül a misztikus evidence-based orvosi tekintély, világvége lesz!

És rendkívül veszélyes (szintén a hivatalos tünetelnyomó tudormányos betegségügyes tekintélyre és gigaprofitra), ha időben sikerül eljuttatni a gyereket igazi komplex holisztikus kezelőhöz ( = „vajákolóhoz”). Mert egy igazi személyre szabott kezelés ( = „bullshit”) után olyan változások jelentkezhetnek nála viszonylag kis macerával és kis költséggel, hogy a csodájára járnak majd. Például lenyugszik, nagyot javul az alvása, rendbejön az emésztése és orvosi tankönyvi széklete lesz, visszajön a szemkontaktusa, elkezd beszélni... 

Húha! Erre nem számítottak, tehát gyorsan megmagyarázzák találgatós tünetelnyomó tudormányos távdiagnózissal, mindenféle kivizsgálás nélkül.

Például hogy tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés, spontán remisszió volt. Vagy azért történt, mert a szülő az orvosi tilalom ellenére bizakodott, és az 20%-ban előidézte a változást. (Nahát, micsoda hozzáértő és jóindulatú ez az orvos, hogy még a köztudottan 20%-os „placebó”eredményességű bizakodást is megtiltja a szülőnek! Ha ilyen a hozzáértés és ilyen a jóindulat, milyen a kontárság és milyen a rosszindulat?) És ugye matekból is nagyon jó az evidence-based tünetelnyomó csapat, ezért a 20%-ot úgy számítják, mintha 100% volna, azaz teljesen elég lenne a gyerek változásaihoz, és a 80%-os másra nem is lenne hozzá szükség. 

A változások közben rendszeresen fellépő átmeneti tünet felerősödések, ideiglenes rosszabbodások is abszolút megmagyarázhatók a bizakodással, tünetelnyomó tudormányos távdiagnózis keretében. Azt jelentik, hogy a mazochista ember hipnózissal beképzeli magának, hogy először meglepetéssel rosszabbul lesz, mielőtt jönne egy meglepetés ugrás a fejlődésben. Legyen meg a te akaratod! Végső esetben az a hivatalos magyarázat, hogy kezdetben téves diagnózist kapott a gyerek! Mert ugye az első vizsgáló csapat biztosan teljesen dilettáns volt!

Az teljességgel elképzelhetetlen, hogy létezzen a világon olyan természeti jelenség, élettani testi öngyógyító folyamat, amit a mindentudó hivatalos tünetelnyomó betegségügy még nem ismer! Az pedig még elképzelhetetlenebb, hogy ezt még be is vallja! Mi lesz akkor az orvosi legális tudatmódosító vegyszerek eladásával? Kész elmebaj.

Autizmus tévhitek #6 „A súlyos (SNI) autizmussal érintett egyes gyerekek szülei azért hibáztatják az oltásokat a gyerekük állapotáért, mert az könnyebb nekik, mint egyszerűen beletörődni, hogy betegségek csak úgy, maguktól is kialakulnak.”

Autizmus, oltástól?
Az csak a szülők
élénk fantáziájának szüleménye,
nem értenek a gyerekeikhez,
sem a tudormányhoz
(freeimages / monkeys-1316575)

Mi van, már megint betegség? Nem csak (egy nagyon szenvedős) állapot? Igen, a betegségek csak úgy, maguktól is kialakulnak. Ez igazán nyomós, evidence-based tünetelnyomó tudormányos érv! A mindig mindennek az okát kutató, rendkívül fejlett evidence-based tünetelnyomó betegségügy nem tudja megmagyarázni a súlyos (SNI) autizmust, ezért azt mondja, távdiagnózissal, hogy „csak úgy” létrejön. Nincs oka, csak gondol egyet, és poénból kialakul, mert úgy esik jól neki. A fű tavasszal csak úgy kihajt, mert hajtja a genetika, nem történt semmi más változás vele. Ősszel pedig a fák levelei lehullanak, mert hajtja őket a genetika, nem történt velük semmi más változás. Ez az utálatos anyatermészet jól kiszúrt velünk!

Autizmus tévhitek #7: „A súlyos (SNI) autizmussal érintett egyes gyerekek szülei képzelődnek, amikor azt állítják, hogy az oltásoktól, oltások után borult meg a gyerekük. A súlyos (SNI) autizmus tünetei a súlyos (SNI) autizmus első leírásakor is ugyanazok voltak, mindenféle oltás nélkül. Hetek-hónapok az oltás után, ehhez kapcsolják, de egy gyenge időrendiségen kívül semmi bizonyíték nincs arra, hogy a két dolog összefüggésben lenne.”

És ugye ha az érintett szülők észrevételeit és megfigyeléseit kihagyják a kezelési folyamatból, sőt, ha a szülőket madárnak nézik, kigúnyolják, cserbenhagyják, az ugye a nagyon komoly, hivatalos tünetelnyomó tudormányos betegségügyes evidence-based orvosi munka? Akkor milyen a komolytalan? Gyenge időrendiség… Vannak laikusok, akik egy olyan betegséget sem ismernek, ami hosszabb idő alatt jön létre. Pl egy daganatos betegség, vagy egy szklerózis multiplex is pár nap alatt alakul ki szerintük - vagy esetleg ez lehet hetek, hónapok, évek is? Ha igen, akkor az oltásnál miért olyan nehéz elképzelni, hogy létezhet ilyen folyamat, amit még nem térképeztek fel? Van esetleg ennek a fantáziagyengeségnek és az oltások szent tehén mivoltának valami köze az oltásokkal az orvosi vegyipar számára képződő biztos extraprofitnak…?

Autizmus tévhitek #8: „A súlyos (SNI) autizmus nem autoimmun betegség.”

Ezt honnan lehet tudni? Az előzőleg említett, a szürke hétköznapi gyakorlatban is rendkívül „alapos” tünetelnyomó szemléletű vizsgálatokból? Amikkel gyakorlatilag csak egy hosszabb folyamat végeredményét látják, kívülről, hogy a gyereknek a homloklebenye nem működik rendben, magát a folyamatot pedig nem látják, nem vizsgálják? Ja igen, az előzőekből már tudjuk, hogy nem is volt folyamat, mert ezt az egész (szenvedéses) állapotot egy csapásra, varázspálcával teremtette az aljas emberevő Anyatermészet.

Mi az igazi gyógyszer a súlyos (SNI) autizmusban érintetteknek a fenti csőlátó szenvedéspárti szakértőkre?

Az egyetlen esély vészmadár
autizmus trollok ellen: füldugó,
és menni a belső hanggal
(elcaminofrances.blog)

A végére egy másik tanmese, ami szintén működik – mert ilyenkor az igazi vezető belső hangunkat sokkal jobban halljuk, mint egyébként:

"Volt egyszer egy csoport béka, akik versenyezni akartak. Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni. Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és biztassák a békákat.

Elkezdődött a verseny. De… A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak: "Oh, de fárasztó!!! Sosem fognak feljutni!" Vagy: "Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!"

A békák kezdtek lemaradozni. Egyetlenegy kivételével aki élénken kapaszkodott felfele...
A nézők kiabáltak: "Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!"
Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza. Csak az az egy haladt tovább kitartóan. Egyáltalán nem akarta feladni!
Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambícióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára! Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek. Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje, hogy feljusson a csúcsra. Ekkor derült ki, hogy...

A győztes béka SÜKET volt!"


KATT A KÉPRE! A győztes béka valószínűleg nem szenvedett
magnéziumhiányban, ezért volt annyi ereje.
A magnézium alapvetően szükséges az ember
testi sejtjeinek megfelelő energia ellátásához

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése