2023. április 18., kedd

A (jól végzett) oltáskivezetés mit jelent: megkönnyebbülést és gyors fejlődés beindulást!

Minden, amit itt leírok, hivatalosan tünetelnyomó tudormányos távdiagnózissal megállapított (sorozatos) tudormányos „véletlen egybeesés”, „hites placebó hatás”, „spontán remisszió”, „szerencse”, „szemfényvesztés”, „kuruzslás”, „az én élénk fantáziám”, „téves diagnózis”, „kinövi”, „a kezelés miatti több figyelem eredménye”, és hasonlók. Legalábbis ilyeneket szoktak rájuk mondani nagy mellényekkel, az érdembeli, etikus kivizsgálásuk helyett... A szent tehén oltások a buzgó mellékhatás-tagadó oltásbálványozók számára olya­nok (Magyarországon különösen) mint a halottak: róluk vagy jót, vagy semmit… De nekünk az a „szemtelenség”, hogy a „szemfényvesztő placebó” olvasmányaim miatt mertem róluk rosszat is feltételezni, „csak” az élhető életünket adta vissza. :-)

A komplex, holisztikus súlyos (SNI) autizmus kezelési történetünkben 2017 őszét írjuk. Lényegében az utolsó simításai folynak az érintett 5 évesnél az eddig kapott kötelező oltások (18 hónapos DTPa, 15 hónapos MMR, 4, 3, 2 hós DTPa) „kivezetésének” (lényege szerint mellékhatás csökkentésének, esetlegesen beragadt oltási segédanyagok kiürítésének, mikro-detoxikálásának, ...). Közben egymás után jönnek a megnyugtató, biztató, örömteli visszajelzések a nála történt tudormányos véletlen egybeeséses tartós változásokat illetően több helyről. Pfffff... Egymás után esnek le rólam a sziklák is. Megéri nagyon-nagyon komolyan venni a Tinus Smits kezelés minden egyes elemét és a Szikra-"módszert"!

Második ősz az állami normál óvodában

A (jól végzett) oltáskivezetés mit jelent:
megkönnyebbülést és gyors fejlődés beindulást!
(freeimages / one-man-one-team-1236724)

A normál óvodás szülői értekezleten nem mondanak az érintettre semmi különös panaszt. Már 2 hete ott alszik az oviban gond nélkül. A 2 fő új óvónővel... (miközben ugye például előző évben csak délig vették be, voltak súlyos átmeneti tünet felerősödéses megbolondulások).

Újabban együttműködik a logopédussal! (2 évvel ezelőtt ön- és közveszélyes autisztikus-hiperaktív-szenzoros volt, most meg... egyre inkább kezd NT gyerekké válni.)

Már aktív szókincsben is 120 szó felett jár - a 9 hónappal ezelőtti, oltáskivezetés kezdetekor meglevő 20 szó körülihez képest! Alakul, és napi szinten vannak új szavak!

5 éves státusz a komplex holisztikus szemléletű házi gyermekorvosnál

Mivel a gyerek(et) testileg akut szinten alapvetően egészséges(en tartom), ritkán látja a házi gyermekorvos, de most ámult-bámult ő is. Hogy mekkorát változott a fiatalember, és hogy pl. már számol is olyan szinten, hogy még bújócskában is tud lenni hunyó? És hogy az aktív szókincse is rakétaként növekszik? Hű meg ha...

És hogy egy másik kis páciensénél most próbálkoznak oltást kivezetni (tehát, ismétlés a tudás anyja, az oltáskivezetés mit jelent: mellékhatásokat csökkenteni, esetlegesen beragadt oltási segédanyagokat kiüríteni, mikro-detoxikálni, …), de 

a nagyon súlyos átmeneti tünet felerősödések, detox tünetek miatt feladták... 

(ennyit arról, hogy a "szemfényvesztő placebó" homeopátia-izopátia nem csinál semmit…).

Pedig ne adják fel! Kitartás és szakszerű enyhítés mindenféle detoxhoz! Hosszú távon bőségesen meglesz a jutalom!


KATT A KÉPRE! Glutation krém: lehetőség, szelíd segítség
a toxinkiürítés támogatására




   

KATT A KÉPRE! Megfelelő magnéziumpótlás nélkül
nincs eredményes toxinkivezetés!
A bőrről pedig sérült emésztőrendszer esetén is
felszívódik a magnézium!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése