2022. január 24., hétfő

Amikor a homeopátia „lebuktatja” a gyerekorvost... „Oltáskivezetés”: 15 hós MMR – kezelés #5

Minden, amit itt leírok, hivatalosan tünetelnyomó tudormányos távdiagnózissal megállapított (sorozatos) tudormányos „véletlen egybeesés”, „hites placebó hatás”, „spontán remisszió”, „szerencse”, „szemfényvesztés”, „kuruzslás”, „az én élénk fantáziám”, „téves diagnózis”, „kinövi”, „a kezelés miatti több figyelem eredménye”, és hasonlók. Legalábbis ilyeneket szoktak rájuk mondani nagy mellényekkel, az érdembeli, etikus kivizsgálásuk helyett... A szent tehén oltások a buzgó mellékhatás-tagadó oltásbálványozók számára olya­nok (Magyarországon különösen) mint a halottak: róluk vagy jót, vagy semmit… De nekünk az a „szemtelenség”, hogy a „szemfényvesztő placebó” olvasmányaim miatt mertem róluk rosszat is feltételezni, „csak” az élhető életünket adta vissza. :-)

Bulváros címet adtam ennek az írásnak is… egészen pontosan a homeopátiának egy speciális része, az izopátia, az oltási nozódák használata buktatta le a gyerekorvost… Természetesen itt is sorozatos tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel… 2017 április végén tartunk a súlyos (SNI) autizmusból kifelé vivő utunkban. Ekkor az érintett 4,5 éves elmúlt, és 14 hónapja folytattuk kitartóan a komplex holisztikus oki kezelését Dr Tinus Smits elvei (homeopátia + idegrendszer-építő táplálék kiegészítők + manuális kezelés) szerint. 3 hónap helyett 5 hónap alatt jutottunk túl az első (rázós) „oltáskivezetésen” (mellékhatás semlegesítésen, mikro detoxikáláson). Következik a nálunk időbeli sorrendben visszafelé a második, az MMR mikro-detoxikálása. Most is puskázok a jegyzeteimből, és a levelezésemből, mert szerencsére már ez is régen volt. :-)

Az oltáskivezetés általános, „szemfényvesztéses” mikéntje

Oltáskivezetés: 15 hós
C30-as nozódák
(saját fotó)

A módszer most is hasonló az előzőhöz: szükséges hozzá a konkrét beadott oltóanyag nozódája 4 potenciában (C30, C200, 1MK, 10MK), és azokkal megyünk 3 kört, heti váltásban. (Ahogy észrevettem, ezek „mutatják be” úgymond a testnek, hogy mit fog kapni / mit kapott, amit tudnia kell feldolgozni / kiüríteni – ha esetleg magától nem sikerülne megoldania.) Mellé szintén ír fel a delikvensnek a homeopata szakember monoszer golyócskákat (pl. Apis mellifica, Arsenicum album, …) a szokásos heti ciklusban ismételve.

Már amikor az érintett anno megkapta ezt a 15 hónapos vegyszeres invazív orvosi beavatkozást, megkérdeztem a mogorva oltóorvostól az oltóanyag nevét (Priorixet mondott). Beszereztem és adtam az érintettnek az oltóanyag C30-as nozódáját védelem céljából. Az a nozóda még itt az utólagos kivezetéskor is megvolt a házipatikában, tehát elővettem, és beszereztem hozzá a C200, 1MK, 10MK potenciákat. Elindultunk a kúrával.

Semmi változás (?) - tünetelnyomó tudormányos "véletlen egybeesés"

2017 május közepétől kezdve megcsináltunk egy teljes kört, de az érintettnél nagyjából SEMMILYEN különös reakció nem mutatkozott, mondhatni meg se moccant… Nemá. Vakartam a fejemet, most akkor mi van? Lehet, hogy elment a C30-as nozóda ereje, amikor véletlenül egy rövid időre mellétettük a mobiltelefont? Vettem egy másik C30-as nozódát, a következő kört azzal kezdtük, arra sem reagált semmit az érintett… Bakker. Szerencsére épp akkor jártam egy komplex holisztikus rendezvényen, ahol összetalálkoztam egy ismerős homeopata gyerekorvossal... Hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem tőle, mit lehet erről tudni. Mikor is oltották pontosan az érintettet? Ja, akkor nem Priorix-szel oltottak, hanem egy másikkal, MMRVaxPro-val… Jaaaaaa… Király. Az oltási könyvben ez nem szerepel. 

Ezek szerint az oltóorvos anno nem jó oltóanyag nevet mondott nekem, ezért nem jó nozódát adtam a gyereknek – anno védelemként sem, és most kivezetésként sem. :-) Az egyik oltóanyag nozódája nem véd a másik oltóanyag esetleges mellékhatásaitól… Az orvos nemtörődömsége miatt elvesztegettünk 5 hetet, és egy ilyen gyereknél minden hét számít! Most nagyon kikívánkoznak a nyomdafestéket nem tűrő szavak, emiatt is! (Ilyen az, amikor a gaz „szemfényvesztő placebó” homeo-izopátia lebuktatja a hanyag mellékhatás-tagadó oltásbálványozó gyerekorvost…) Ellenben örök hálám az útba igazító komplex holisztikus szemléletű homeopata gyerekorvosnak.

Ami a csövön kifér – ez is tünetelnyomó tudormányos „véletlen egybeesés” (?)

Oltás-mikro-detox:
15 hós nozódák, teljes
sorozat (saját fotó)

Beszereztem a másik oltóanyag nozódakészletét, és azzal indítottuk újra a kúrát 2017 június közepe után. Hujjuj, arra szinte azonnal akadt reakció! (Nahát, milyen érdekes tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés, hogy egyik cukorgolyóval nem történt semmi változás, a másikkal pedig bőségesen…) Nagyjából hasonló átmeneti tünet felerősödések fordultak elő a 2 hónap alatt (ez rövidebbre sikerült), mint az előző kúránál, csak enyhébben. Nátha, köhögés, furcsa hasmenések, éjjeli felriadások és nyűgösségek, akaratosság, hiszti, törés-zúzás, csörömpölés, rohangálás, szófogadatlanság, megkergülés, pörgés, repkedés, sikítás, fejrázás, rövid ideig újra sónyalás, stb. És az érintett mindezek mellett, a lecsengésük után meglepő fejlődésként többek között elkezdett pálcikaembert rajzolni. Aztán minden előjel nélkül képessé vált pl. lökni magát a hintával, tigrisbukfencet vetni, ügyesen rollerozni, labdázni. Vonatos játék közben pedig már nemcsak az állomás és a jelzőtáblák kerültek oda a fasínek mellé, hanem bizony utasokkal ment a vonat.

A folyamat közben, nyár vége felé a delikvenst már ott lehetett egy kicsit hagyni a nagyszüleinél, mert teljesen jól kezelhetővé vált. Már nem kellett ezerszer rászólni, nem bontotta a berendezést akkor sem, ha egy kicsit egyedül volt a helyiségen, lejjebb hagyott a kamikáze hajlam. Nem kellett rá sokkal jobban odafigyelni, mint egy neurotipikus gyerekre.

De nem ezek voltak a fő attrakciók… hanem:

Boldogság a köbön: gőzerővel beinduló beszédfejlődés

Az első kúrakör után (tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel) hajlandóvá vált szavakat mondogatni, utánozni, ismételgetni, és elkezdett intenzíven bővülni a szókincse. Ennek nagy örömére egy ideig a hűtőre felmágnesezett papírra írtam fel a napi új szavait. Aztán nyár végén – ősszel, amikor jóval 100 fölé emelkedett a használt szavak száma, és naponta akár 5-10 új szót is hallottunk tőle, illetve rövid mondatokat is (Enni kérek. Inni kérek. Pisilni kell. Kész van a pálya. Én is mehetek? A fákon nincs levél. Esik a hó. Stb.), már nem győztem jegyzetelni és feladtam. Közben pedig természetesen repestem a boldogságtól és egy újabb hatalmas szikla gördült le a vállamról.

És természetesen megyünk tovább, ütjük a vasat, amíg meleg!

Utóiratok:

  • A holisztikus fül-orr-gégésznek a jelek szerint igaza volt. Tényleg oltás blokkolhatta le az érintett beszédközpontját. És már azt is kapizsgálhatjuk, hogy melyik oltás volt a bűnös (az, ami hivatalos tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséses távdiagnózissal megállapítva a nem bűnös szent tehén), és hogyan lehetett volna elkerülni…

  • Érdekesség, hogy ezzel egy időben az érintett neurotipikus testvérének is kivezettük, mikro-detoxikáltuk az oltásait… nála SEMMI változást nem érzékeltünk! Költői kérdés: nem kellene-e esetleg felismerniük az orvosoknak, csak úgy a nil nocere jegyében, hogy kit lehet biztonságosan oltani (és ha igen, mikor és mivel?), és kit nem? És akit nem lehet oltani, azt miért nem lehet, és esetleg milyen kezelésre lenne szüksége? Azt már félve jegyzem meg, okulva a tapasztalatainkból és a „szemfényvesztő placebó” olvasmányaimból, hogy meg kellene vizsgálni azt is, hogy milyen nil nocere lehetőségek vannak oltás HELYETT...

 

KATT A KÉPRE! Glutation krém: lehetőség, szelíd segítség
a toxinkiürítés támogatására




   

KATT A KÉPRE! Megfelelő magnéziumpótlás nélkül
nincs eredményes toxinkivezetés!
A bőrről pedig sérült emésztőrendszer esetén is felszívódik
a magnézium!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése