2022. április 6., szerda

Hol vizsgálják a súlyos (SNI) autizmust (mámint dilettáns felszínesen, vagy hozzáértő alaposan)?

Már írtam róla, jó sokat, hogy a hivatalos diagnosztizáló helyeken hogyan NEM vizsgálják ki a súlyos (SNI) autistákat (alaposan, komplex holisztikus szemlélettel...). Így persze, hogy rejtve maradnak a szenvedéseik okai… Eme tünetelnyomó tudormányos betegségügyi működésbeli hiányosság, ismerve a hivatalos tünetelnyomó betegségügy mindenfajta rendellenességhez való egyoldalú hozzáállását, sajnos nem meglepő. :-(

Ezért most szeretném felhívni a figyelmet 2 speciális vizsgálatra, amiket magán úton elvégeztetve tisztábban tudunk látni, a súlyos (SNI) autizmust illetően is. Ezekről sokan még azt sem tudják, hogy léteznek.

Elöljáróban annyit, hogy, miután az MMR oltás mikro-detoxikálását („kivezetését”) követően, tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel gőzerővel beindult a súlyos (SNI) autizmusban érintettünk beszédfejlődése, 2017 nyarán elvittem őt hivatalos hallásvizsgálatra. Később lesz jelentősége az eseménynek... Az ottani diagnózis szerint ugyan az alap hallása elvileg rendben volt, de sajnos még mindig fennállt a zajokra való extrém érzékenysége és az idült savós középfülgyulladása, a dobhártyája mögött a folyadékkal… (és az MMR detox előtt ez a zavar ugye még súlyosabb lehetett, hiszen nem beszélt a gyerek; mert lehet, hogy tényleg nem hallott jól…) Oké, felírtam a tünetet a seprűlistára, ezzel valamit kezdeni fogunk. Viszont addig is 2017 nyarán tobzódtunk a "szemfényvesztő placebó" vizsgálatokban:

Meglepetés a Voll diagnosztikán

Elérkezett az idő, hogy a korábban elhalasztott Voll diagnosztikát is megejtsük. Avagy, nézzük meg, van-e az érintett szervezetében pl. nem oda való nehézfém (higany, alumínium, stb.), látszik-e ételallergia, és hasonlók. SEMMIT nem jelzett a gép! Még a vizsgáló pszichológus is elcsodálkozott, mert ilyen gyerekeknél nem ez a megszokott, hanem a folyamatos sípolás, miközben a sok zavart mutatja a készülék. Kérdés, hogy nem is volt neki régebben pl nehézfém terhelése és/vagy ételallergiája; vagy volt, de a komplex, holisztikus oki kezelés alatt, például a furcsa hasmenésekkel, elmúlt, kitisztult? Ezt nem tudni - mivel ugye a tünetelnyomó tudormányos betegségügy nem vizsgálja ezt a jelenséget, ezt a folyamatot, csak etikátlan módon távdiagnosztizál, egyébként nem kíváncsi rá. És hab a tortán, hogy a delikvenst elég simán meg lehetett vizsgálni (itt is), szépen együttműködött. Meg is lettünk dicsérve, hogy jó úton haladunk.

Igazi súlyos (SNI) autizmus genetika: MTHFR génmutációk

MTHFR mutációk: toxin kiürítési képesség csökkenése
MTHFR génmutációk:
toxin kiürítési képesség
csökkenése
Egyes külföldi, igazi független tudományos kutatások szerint nekünk embereknek akad egy-két génünk, amiknek a hatáskörét még nem sikerült teljesen feltérképezni, de amik ha nem jól működnek, az csökkent testi detoxikáló, meggyengült méreg-eltávolító képességgel (is) együtt jár. Továbbá a szervezet ilyenkor nem tudja a folsavat feldolgozni, ezért helyette folátot kell(ene) szedni, ha jót akarunk magunknak… súlyos (SNI) autista érintetteknél gyakori e gének mutációja, sérülése. Így aztán, amikor valamilyen toxint kap a testük, nehezebben birkózik meg vele, ergo óvatosan érdemes nekik bármit adni.

Ha van a súlyos (SNI) autizmusnak genetikai háttere - melléktünete, akkor ez az. (Az egy másik kérdés, hogy hogyan sérültek meg ezek a gének; az pedig egy harmadik, hogy ki lehet-e javítani őket, és ha igen, hogyan.)

A Voll diagnosztika után ezen az MTHFR (laboros) génvizsgálaton is átesett az érintettünk 2017 nyarán. A megállapítások stimmelnek az előbb leírtakkal és a mellékelt képen bemutatottakkal: az ő esetében az egyik gén mutálódott. A detoxikálni-nem-tudás és folsav feldolgozási nehézség mértéke összhangban van a hétköznapi tapasztalatainkkal is. :-

Tehát, lehet, hogy sikerült kitakarítani a nehézfémeket (lásd Voll diagnosztika jelzése) a testéből, de a továbbiakban körültekintőnek kell lenni nála minden esetleges toxinnal - és a táplálék kiegészítőkkel is:-/


KATT A KÉPRE! Glutation krém: lehetőség, szelíd segítség
a toxinkiürítés támogatására

KATT A KÉPRE! FOLÁT!
Mert az emberek nagy részének szervezete
nem tudja feldolgozni a folsavat...


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése