2023. június 7., szerda

Rövid távon földi pokol, hosszú távon élhető élet: öngyógyító folyamatok, tünet felerősödések

Már többször írtam a Dr. Tinus Smits komplex holisztikus kezelési protokollja során jelentkező ideiglenes rosszabbodásokról, gyakran megterhelő átmeneti tünet felerősödésekről. Például a komplex holisztikus kezelős indulásunkról szóló írásban, az óvodai nehézségeket taglalóban, a „szemfényvesztő placebó” oltáskivezetősökben: DTPa, MMR; a hasonszervi tornánál, … Viszont ez a téma megér még egy-két külön misét (illetve fejezetet). Az átmeneti tünet felerősödések felismerése fontos ahhoz, hogy tudjuk: jó felé megyünk a kezeléssel, zajlanak az öngyógyító folyamatok, és nem gyógyszervizsgálati tüneteink jelentkeztek (nahát, lehetnek ilyenek is a „szemfényvesztő placebó” homeopátiánál tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel? - Egyébként például mentolos cukorkával utóbbiakat is lehet kontrollálni…). És azért is, mert amikor a 2018-as kezelési jegyzeteimet böngésztem, megint találtam róluk sok leírást.

Rövid távon megkönnyebbülés, hosszabb távon földi pokol: a tünetelnyomás

Mi áll a súlyos (SNI) autizmus, és a legtöbb krónikus emberi működési zavar mögött? Ezek sokszor arról szólnak, hogy van egy sor, a családban esetleg epigenetikusan halmozódott és meg nem oldott trauma, stressz; velük együtt pedig megakadt – félreterelt - elnyomott akut testi öngyógyulási folyamatok, krónikussá vált működési zavarok. Mindez szellemi-lelki-testi-környezeti szinten egyaránt. A megértésükhöz érdemes alaposan tanulmányozni például Dr. Ryke Geerd Hamer munkásságát, a Germán Gyógytudományt.

Rövid távú megőrülés autistáknál
komplex holisztikus kezeléssel:
zajlanak az öngyógyító folyamatok,
ürülnek a toxinok, épül az
idegrendszerük (freeimages /
scan-yourself-1435908)
Az orvosi (iatrogén) eredetű krónikus testi működési zavarok Dr Ébert Jenő megfigyelései alapján, a keletkezésük sorrendjében: ekcéma, szénanátha, asztma, emésztőrendszeri gyulladás, ízületi problémák. Úgy alakulnak ki, hogy először van egy enyhébb tünet (ekcéma a bőrön), kapunk rá tudormányos tünetelnyomó veszélyes hulladékot (szteroidos kenőcsöt), amivel az enyhe tünet elmúlik. Viszont jelentkezik helyette egy súlyosabb és maradandó működési zavar, máshol, mélyebben (szénanátha a légzőszervrendszerben). Megoldás helyett beljebb nyomtuk a tünetet a testbe! Logikailag általában össze se kötik a kettőt, mert nem közismertek az összefüggéseik, és/vagy a tünetelnyomó betegségügyi trollkodók által akár még meg is vannak mosolyogva (például a bőr a Hagyományos Kínai Orvoslásban a tüdőhöz tartozik, annak a felszíni vetülete). És eme működési zavarokat a „lemenők” megtanulják, lemásolják a felmenőktől a tükörneuronjaikkal

Ha az előbbiek nem így lennének, akkor most nem írnám ezeket a sorokat; mert nem mentünk volna keresztül azon, amin keresztülmentünk, és nem lennénk most ott, ahol; úgy, ahogy.

Komplex holisztikus oki kezelés, homeopátia működési elve: pont fordítva!

Amikor valamilyen szokatlan esemény történik az emberi lénnyel (például kap egy neki való „szemfényvesztő placebó” homeopátiás szert), ami valahogy belenyúl a krónikus működési zavaraiba, a teste előveszi a legutolsó befejezetlen akut evolúciós öngyógyító folyamatot és megpróbálja folytatni, befejezni. Ennek jeleként szoktak megmutatkozni a rendkívül ijesztő és „veszélyes” átmeneti tünet felerősödések, a rövid távú „pokoli” állapot. Például a szénanátha elmúlik, de fellángol helyette az ekcéma. És elindul a tünet kifelé a test belsejéből. Juj, ijesztő! 

Ilyenkor szerencsés lenne nem, vagy csak minimálisan reflexszerűen elővenni a betegségügyi tünetelnyomó szteroidokat, lázcsillapítókat, antibiotikumokat, oltásokat, legális tudamódosító pirulákat és társaikat. Helyettük inkább szakszerűen és szelíden, nil nocere kellene támogatni a testet a folyamat a befejezésében, például detoxikálással, toxinkötő szerek használatával. Erre nagyon sok lehetőség van például a Hagyományos Kínai Orvoslásban is. Ha sikerülne megoldani, akkor tartósan csökkenthetnénk, vagy akár ki is iktathatnánk néhány krónikus tünetet a több közül, és közelebb kerülhetnénk a földi Mennyországhoz.

Hosszú távú földi pokol: tünetelnyomás; hosszú távú Mennyország: öngyógyító folyamatok működésének támogatása

Tudormányos betegségügyi tünetelnyomásban szakértők szokták azt felvetni, hogy a homeopátia és a komplex holisztikus oki kezelés ördögtől való, mert (átmeneti, számukra ugye megmagyarázhatatlan, kezelhetetlen és ijesztő) tünet felerősödést tud előhozni. Ezért félni kell tőle, juj! Sajnos ők nagyon nem értik az emberi lény Gondviseléstől kapott evolúciós működését…

Mert, ha már itt tartunk, amitől VALÓJÁBAN és megalapozottan tartani kell, az a TÜNETELNYOMÁS!

Azok a patikai kémiai és másmilyen tudormányos tünetelnyomó (mód)szerek igazán az ördögtől valók, a kígyó csábító almái, amik a rövid távú megkönnyebbülés megváltó ígéretével a természetes testi beépített öngyógyító folyamatokat félreterelik, megakasztják. Hogy aztán hosszabb távon sokkal szenvedősebb állapotok: mérgezettség, leépülés és függővé válás, földi pokol alakuljon ki. Mindezt természetesen tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel, „genetikai” alapon, mikrobák által okozva és hasonló indoklásokkal, tünetelnyomó tudormányos távdiagnózissal megállapítva… Nem mondom, hogy soha nincs rájuk szükség, de… a mostani használatuknak legalább a 80%-a teljesen felesleges!

Aki nem hiszi, járjon utána, próbálja ki; a fentieket mindenki figyelje meg saját magán!

Ajánlott könyvek (katt a linkekre, és már meg is lehet nézni őket a Librinél):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése