2019. március 29., péntek

A súlyos (SNI) autizmus mitől alakul ki? A gyerekek idegrendszere és a magnéziumhiány

Még mindig sok a zavar a köztudatban azzal, hogy gyógyíthatatlan-e, és egyáltalán betegség-e a súlyos (SNI) autizmus? És hogy elég-e, ha úgymond végtelen "szeretettel és elfogadással" viszonyulunk a súlyos (SNI) autistákhoz? Vagy esetleg jobb lenne, ha jobban mögé néznénk a tüneteinek, hátha megtaláljuk, hogy a súlyos (SNI) autizmus mitől alakul ki? Vajon felfedezhetünk bennük értelmetlen és abszolút orvosolható szenvedéseket? Mint amilyen például ez is:

Az autizmus mitől alakul ki?
A sejtek magnéziumért kiáltanak?
(freeimages /
silhouette-series-4-1200016)

"Mikor gyerekeknél az autizmus spektrummal és egyéb neurológiai betegségekkel állunk szemben, fontos ismernünk az alacsony magnéziumszint tüneteit: nyugtalan, nem képes egy helyben maradni, hintáztatja a testét, csikorgatja a fogát, csuklik, érzékeny a zajokra, nem tud sokáig figyelni, gyenge a koncentrációja, irritábilis, agresszív, mindjárt felrobban, könnyen stresszel. A mai gyerekeknél több okból is feltételeznünk kell a súlyos magnéziumhiányt."

Forrás és folytatás:

https://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/magneziumhiany-tunetek-es-kovetkezmenyek.php

A súlyos (SNI) autizmus mitől alakul ki? Súlyos, krónikus magnéziumhiánytól?

Dr. Tinus Smits komplex holisztikus autizmus-kezelési módszerében is szerepel a magnéziumpótlás, ebben az összefoglalóban egy kicsit nagyobb hangsúlyt kap.

  • Egy felnőtt magnéziumszükséglete 6-10 mg / testsúlykilogramm, HA nincs hiányállapotban.
  • Egy újszülötté a felnőttének a háromszorosa.
  • Ha hosszú ideig nem kap ennyit az emberi szervezet - márpedig nem kap, mert a táplálékunk a nagyüzemi mezőgazdasági termelési módszerek miatt nagyon kevés magnéziumot tartalmaz napjainkban, akkor kialakul a súlyos, krónikus magnéziumhiány. Ez különféle tünetekkel jelentkezik, például arra hajlamos embereknél idegrendszeri, autisztikus, ADHD-s tünetekkel.
  • A súlyos, krónikus magnéziumhiány orvoslását legcélszerűbb, leghatékonyabb és leggyorsabb egyidejű külsőleges és belsőleges bevitellel megoldani.
  • Külsőleges bevitelhez léteznek bőrről felszívódó magnéziumos krémek, fürdősók.
  • Belsőleges bevitelhez többféle táplálék kiegészítő létezik. Célszerű utánaolvasni, hogy melyik milyen hatékonysággal szívódik fel, és melyiket mikor érdemes használni.

FONTOS! A magnéziumpótlás súlyos, krónikus hiányállapotban hónapokig is eltarthat, és minden nap folyamatosan szükséges végezni, mert az emberi szervezet, főleg a belsőleges bevitelnél egy alkalommal csak korlátozottan képes felszívni ezt az ásványi anyagot.

A súlyos (SNI) autizmus hiánybetegség is!


KATT A KÉPRE! Különleges, külsődleges magnéziumpótlás
a bőrön keresztül: akkor is felszívódik, amikor
a gyulladt emésztőrendszeren át nem tud


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése