2017. július 19., szerda

Vicces buli habbal? Ilyen az élet, ha van súlyos (SNI) autista a családban

SNI autista a családban =
folyamatos sérülés- és
halálveszély (freeimages /
bungee-jump-1436417)

Avagy milyen egy súlyos (SNI) autistával a hétköznapi élet? Már írtam róla ezt-azt, mivel ugye van benne némi saját szemes, füles, orros, bőrös, … (érzéki csalódásos tünetelnyomó tudormánytalan) tapasztalatom… De még mindig sok erről a rózsaszín tévhit. Vannak, akik szerint a súlyos (SNI) autizmus egyenesen vicces buli habbal, és nem megismerhető / nincs is oka. Csak úgy poénból van, kizárólag genetika és hasonlók. És a gének is csak véletlenszerűen sérülnek meg, ok nélkül.Ezért nem szükséges az igazi (érzéki csalódásos tünetelnyomó tudormánytalan) okait kideríteni, és minden nem ártalmas lehetőséget megragadni, hogy változtassunk rajta…

Igen, a súlyos (SNI) autizmus valóban vicces buli habbal, ha a szülő szeret hamar teljesen leamortizálódni a non-stop készenlétben, és hamar befejezni ezen életét; és/vagy hagyni, hogy természetes félelemérzet hiányában a gyereke az első autó elé kiugorjon ... Vagy éppen leugorjon, lessen az erkélyről, aztán pedig gyászolni és mondhatni gondatlanság miatt börtönbe kerülni. Abszurd gondolatok? Pedig sajnos ez a valóság. Ezért most jöjjön újra egy kis érzéki csalódásos tünetelnyomó tudormánytalan kijózanító realitás a súlyos (SNI) autizmusról - két érdekes összefoglaló, eszmefuttatás, amik nem az én elszállt fantáziám szüleményei.

Súlyos (SNI) autizmus teóriák: érdekes őrült városi legendák a köztudatban

A Facebookon találtam egy zseniális angol összefoglalót, amiből kiírtam és lefordítottam néhány, a súlyos (SNI) autizmusra vonatkozó, abszurd érdekességet. A teljes cikk PDF-ben:

https://drive.google.com/file/d/0B6X7oZJSLcTwQTBibW9WbWtoak0/view

Városi legendák és tévhitek a súlyos (SNI) autizmusról: magyar fordítás (pontosítva)

SNI autista a családban -
"stikkes" őrült városi legendák,
még egy gyerek is tudja
(freeimages / coty-1499413)
  • Egészen idáig, az emberek 100%-ának nem sikerült megjegyeznie azokat a viselkedési módokat és jellegzetességeket, amik a súlyos (SNI) autizmushoz kapcsolódnak, ami mindig is létezett a populáció 2%-ában. Néhány példa ezen viselkedési módokra és jellegzetességekre: fej ütögetése, forgás, repdeső kézmozdulatok, elkenődött széklet, megkésett beszédfejlődés, beszéd visszafejlődés, beszédképtelenség, rendellenes hangszínű beszéd, szavak és kifejezések ismételgetése újra és újra, ordítás, sikoltás, ok nélküli nevetés, megszállott kötődés szokatlan tárgyakhoz, bélrendszeri tünetek, robbanásveszélyes hasmenés, extrém érzékenység fényre, hangokra és érintésre, közömbösség hőmérsékletek és fájdalom iránt, nehézségek más emberek érzelmeinek, reakcióinak és arckifejezéseinek megértésében, ellenállás érintés iránt, hiányzó kötődés és érzelmi kapcsolat a szülőkkel, testvérekkel és másokkal; vándorlás, a víztől való félelem hiányában néha fulladás.

  • A súlyos (SNI) autizmus normális.
  • A súlyos (SNI) autizmus ajándék.
  • A súlyos (SNI) autizmust meg kell ünnepelni.
  • A szülők, akik nem ünneplik a gyerekük súlyos (SNI) autizmusát, önző bőgőmasinák.
  • A súlyos (SNI) autizmus egy evolúciós válasz a számítógép korszakra.
  • Egyetlenegy vakcina sem okozott soha súlyos (SNI) autizmust.
  • Csak egy, mára ostobaságnak bizonyult dokumentumban egyedül egy, mára szélhámosnak bizonyult orvos író kapcsolta össze az oltásokat a súlyos (SNI) autizmussal.
  • Stb.

A súlyos (SNI) autista gyermeket nevelő családok jellemzői ma Magyarországon

(a családfunkciók globális pusztulása)

Ezt az összefoglalót pedig az Interneten találtam. Bár szerencsére nem minden autistára jellemző teljes egészében, a súlyos (SNI) esetekre sajnos igen! És egyre több van belőlük…
A cikk PDF-ben:
https://drive.google.com/file/d/0B6X7oZJSLcTwdDRuUnpoSFV1UW8/view

A keserű valóság az SNI autizmusról
 (freeimages/
glasses-of-truth-1-1523152)

(Mellesleg nálunk az egyik súlyos (SNI) autisztikus tünet, amire ebben utalás van: az alvásból való horrorsikítós felriadás, egész konkrétan emlékszünk rá: a 2 hónapos oltás után kezdődött. Micsoda tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés… Mázlim van, hogy több természetes és életbarát eszközzel tudtam enyhíteni, amíg meg nem találtuk az erre való komplex holisztikus oki kezelést. [De még így is ráment az idegrendszerem a 2-3 évi 24 órás készenlétre, magamat is össze kellett kaparnom.] És az éjjeli vérfagyasztó horror az első adag „szemfényvesztő placebó” Mercurius solubilis C200 használata után fordult elő utoljára hosszú hónapokig. Micsoda tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés már megint… Aztán, ez is micsoda tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeesés, a MMR mikrodetoxikáló szer használata során egyszer-kétszer újra előjött enyhébb formában. De most már örülök neki, ha kicsit előjön, mert tapasztalatból tudom, hogy nem szabad kétségbeesnem. Hiszen utána várhatok valamilyen meglepetés javulást a gyereknél, tisztul a szervezete, öngyógyul, okkal múlnak el az autisztikus tünetek!)

Folytatása következik.

Ha van építő jellegű hozzáfűzni valód, szeretettel várom a hozzászólásokba! Köszönöm!


KATT A KÉPRE! Glutation krém: lehetőség, szelíd segítség
a mikrodetoxikálás támogatására




   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése