Oldalak

2023. május 18., csütörtök

Autista homeopátia újratölve, autizmus családi halmozódás a levegőben? - Kezelés #9

A 2018 késő tavaszától ugyanazon év végégig tartó időszak következik a „szemfényvesztő placebós”, súlyos (SNI) autista homeopátia alapú öngyógyulós utunk leírásában… Az érintett ekkor töltötte be a 6 évet.

Ez év februárjában a kiegyensúlyozási-fejlődési folyamattámogató homeopatánk bejelentette, hogy abbahagyja a homeopátiás praxisának művelését… Nem árulta el, mi történt; csak remélni tudom, hogy nem kezdték ki hivatalos tünetelnyomó betegségügyi tudormányos trollkodók… Kiváló szakember, leírhatatlanul hálás vagyok neki a közel 2 évnyi szakszerű segítségért, „csak” a nyugodt életünk tartós visszaszerzéséhez járult hozzá nagyon sokkal. Kimondhatatlanul sajnáltam, és esőre áthidalhatatlan érvágásnak is éreztem a búcsút. Habár próbált tippeket adni, hogy könnyen találjunk kollégát, aki őt legalább valamennyire pótolja.

Még befejeztük az érintettel a folyamatban levő utolsó mikro-detoxikáló kúrát, aztán elkezdtem másik szakembert keresni. Bejelentkeztem egy közeli homeopatához, közben pedig mondhatni „véletlenül” kapcsolatba kerültem egy régebbi Facebook ismerőssel, akit már egy ideje figyeltem, hogy csoportokban érdekes homeopátiás javaslatokat szokott írni… Elkezdtünk kommunikálni, szóba jött a gyerekem ügye, és hogy a következőkben többek között az artikulációját és a fejlődési lemaradásait lenne jó javítgatni, és milyen homeopátiás szert kapott mostanában. Felvetette, hogy ő nem azt adná (ja, egyébként huszonéve foglalkozik homeopátiával…).

Oké, akkor milyen szert adnál?

Kért a szerválasztáshoz számára szükséges információkat és mindjárt kaptunk is javaslatot. Egy egész kúrára valót, más módszerrel, mint amit az előző homeopatával követtünk. Egy bevezető szert, amit néhány hétig pár naponta kell szedni, és egy levezető szert ehhez hasonló rendben használatra.

 Hm. Ez érdekes.

Autizmus családi halmozódás a láthatatlan szálakban: kiegyensúlyozódik a gyerek, kiegyensúlyozódik a szülő?

Autizmus családi halmozódás:
láthatatlan szálakkal mind
össze vagyunk kötve,
rokonok szorosabban
(freeimages / light-1145118)

Amikor sikerült beszerezni a bevezető szert, ami egy magasabb potenciájú volt, aznap este be is adtam az érintettnek. Utána rögtön elkezdtem nagyon furcsán érezni magamat… tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel... többek között sírhatnékom támadt, és itattam is egy kicsit az egereket, kiengedtem egy kis fáradt gőzt… Pedig ugye én nem is vettem be a szerből, és elvileg nem is vagyok, nem is voltam sosem ezen életemben súlyos (SNI) autista, például egyszer sem vertem a fejemet a falba… De szuperérzékeny az bőven vagyok, és ezek szerint mégiscsak lehetett valami blokk nálam is. 

Mindenkinek van (láthatatlan szenvedős) keresztje (amit akár csökkenteni is lehet, és le is lehet tenni...). És mindannyian össze vagyunk kötve láthatatlan idegi-elektromos - kvantuminformációs (szellemi-lelki) szálakkal (ez látványosan érezhetően megmutatkozik például, amikor elektrosztatikusan feltöltődve megrázzuk a másik embert kézfogás közben...); rokonokkal szorosabban. És a magasabb potenciájú homeopátiás szerek megkavarhatják ezeket a kapcsolatokat. A használatuk során már nem feltétlenül az érintetten mutatkozik meg tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséses átalakulás. Ehelyett akár a vele intenzívebb kötelékben levő rokonain is előjöhet szellemi-lelki jellegű furcsaság. Ezért ez így komplex holisztikus oki családterápia a javából.

Nekem utána való éjjel rémálmaim is voltak, miközben kiabáltam, a velem együtt élők szerint nem is akárhogy. Az érintett szintén kiabált álmában, és utána néhány napig a szokásosnál zizibb lett, volt hasmenése is.


Átmeneti rázós tünet felerősödés után a szokásos kellemes meglepetések…

Az érintett megint ugrott egyet a fejlődésben tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel, elkezdett új tevékenységeket végezni. Változás lett az artikulációban, nekiállt a testvérével dúdolgatni, emberalakos legóval játszani, és mondhatni egyik napról a másikra megtanult 2 kerekű biciklivel menni, …

Halleluja! Azt hiszem, sikerült megtalálni az új, kiváló homeopata szakemberünket, a másik újat egyelőre lemondtam.

Néhány héttel később, ugyanazon év kora nyarán, ahogy haladtunk előre a kúrákkal, az érintett elkezdett mesélni a napi élményeiről. Pl. az óvodából hazaérve egy sor aznapi történésről egy szuszra beszámolt az apjának. Nekem már meg se kellett szólalnom, hogy merre csavarogtunk. És hogyan lehet ez még ettől is jobb?

Hivatalos adminisztrációk, aggasztó tendenciák, biztató hírek

Autista homeopátia kezelés:
egyik napról a másikra
megtanult 2 kerekűvel biciklizni
(saját fotó)
Ez volt az az időszak, amikor:

  • Jártunk hivatalos vizsgálóhelyekre és meglett a hivatalos diagnózis… A diagnoszták nem látták annyira rózsásnak a helyzetet (valószínűleg az érintett nem viselkedett náluk eléggé szelektíven…), mint én a folyamatos javulások miatt, így 2 kódot is indokoltnak tartottak: autizmus és ADHD… Ha nem emlékeztem volna vissza, hogy honnan indultunk és miken mentünk addig keresztül, elkeseredtem volna, de szerencsére  visszaemlékeztem… Ez arra legalább jó, hogy ajándékba kapja a hasonszervi szenzoros tornát. És innen szép nyerni, jól lehet majd mérni a további változásokat!
  • Megtudtam, hogy az érintett óvodájának főóvónője SNI témából ír szakdolgozatot egy új képzésében. Természetesen ki is töltöttem a kérdőívét… Amellett, hogy nagyon tisztelem a gyerekekhez való megengedő hozzáállását, aggasztó a tendencia. Ha a mostani ütemben nő az SNI gyerekek száma, akkor nagyon hamar minden pedagógusnak szüksége lesz ilyenre.
  • A 20 éves érettségi osztálytalálkozómon kiderült, hogy rajtam kívül még 2 volt középiskolai osztálytársamnak van súlyos (SNI) autista gyereke, egyiküknek kettő is. 27-en voltunk anno az osztályban… Pffff atyaég. Mi folyik itt???
  • Kontrollokon jártunk a már említett nyitott neurológusnál. Megint megvizsgálta a delikvenst. Beszámoltam neki az előző vizsgálat óta kapott kezelésekről és a változásokról, le is dokumentálta ezeket… Ő ugyan nem tudja, mi az a homeopátia és mire jó, de a craniosacralis kezelésről már hallott. Még további javaslatokat kaptunk tőle az utunkhoz, és szó szerint azt mondta az integrált iskolába készüléssel kapcsolatban:

„Nagyon jók az esélyek”

(Jaj de jóóó!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése