2018. április 10., kedd

Az (SNI) autizmus gyógyítható? Nem (tudni). Kiegyensúlyozható? Természetesen!

Az előző írásban azt firtattam, hogy betegség-e az (SNI) autizmus. Sikerült kialakítani saját álláspontot?
  • Ha legalább részben betegség, hiszen jár bizonyos tünetekkel, akkor legalább részen úgymond „gyógyítási” célzattal foglalkozunk vele.
  • Ha semmilyen szinten nem betegség, akkor nem gyógyítjuk egyáltalán.
Én most egy másik úton fogom megvilágítani azt, hogy az (SNI) autizmus gyógyítható-e, és ha igen, akkor hogyan. Először is egy nagyon fontos kérdés… miután sokat volt róla szó, hogy mi az (SNI) autizmus, nézzük meg, hogy mi a gyógyítás?
Az (SNI) autizmus gyógyítható?
Ilyen beavatkozásokkal nem (?)
(freeimages / pills-1417417)


Mit jelent a "gyógyítás" szó? A nyugati betegségügy szerint radikális beavatkozásokat:

Mindenféle materialista művi vegyszerezést, szúrást, vágást, egyéb hasonló szereléses próbálkozásokat. Ezekkel betolakodhatunk az emberi lény alig ismert működésébe, megváltoztathatjuk, félreterelhetjük, leblokkolhatjuk a természetes, beépített önhelyreállító folyamatainak a működését. Akarom mondani, a nyugtatóhiányát...
Ha csak ezeket jelenti (a köztudatban az írás születésének időpontjában nyilvánvalóan igen), akkor sajnos tényleg nem gyógyítható az (SNI) autizmus semmilyen tünete. Hiszen pontosan ilyenek miatt is terjed az (SNI) autizmus "járvány". A mindentudó(nak tűnő) és erősen túlzásba vitt materialista-allopata iatrogén belepiszkálások az emberi lénybe: meddőségre egyedül lombikprogram a megoldás, lassú szülésre csakis oxitocint lehet adni, mikroorganizmus túlburjánzásra antibiotikumokat, fertőző(nek tűnő) járványokra oltásokat, … Hogy miért alakultak ki ezek a tünetek, és hogy mit üzennek, mit tett nem önmagához hűen a test gazdája, mit lenne jó változtatnia, az nem nagyon szokta érdekelni a materialista betegségügyet.
Nem igaz az sem, hogy radikális beavatkozásokra ne lenne szükség, mert például egy balesetet szenvedett, önmagát nagyon tönkretett embert valahogyan össze kell rakni, de…

Isten ments, hogy „gyógyítani” akarják (így) az (SNI) autizmust!


Mit jelent a „gyógyítás” szó? A holisztikus szemlélet szerint támogatást, kísérést az önhelyreállításban:

(SNI) autizmus kezelése: gyógyítható?
Nem (tudni), de kiegyensúlyozható!
(freeimages / balance-prime-1390091)
Újraindítani, mederbe terelni, kísérni, támogatni, táplálni a természetes, beépített önhelyreállító folyamatokat, és megvárni, amíg lefutnak! Körülbelül, mint a szülési folyamatnál.

  1. Egyéni kivizsgálás alapján kitisztítani az emberi lényből a begyűjtött és beépített, nem bele való toxinokat, zavarómezőket, egyensúlytalanságokat, azaz (mikro-)detoxikálni. Például megfelelő, személyre szabott táplálkozásban részesíteni az (SNI) autistát (a rosszul megemésztett ételeket legalább átmenetileg megvonni tőle), és/vagy más jellegű, mélytudatalatti blokkoldó belső flóra kiegyensúlyozást adni neki.
  2. Feltölteni a szervezetét minden szinten olyan tápanyaggal, amikre szüksége van: például vitaminok, ásványi anyagok pótlása.
  3. Ezt az egészet összerendezni és visszaintegrálni a társadalomba. Itt jöhet az idegrendszer ingerlés, "fejlesztés" különféle módszerekkel.
Fontos ez a sorrend, de legalábbis az 1-es és a 2-es pont legyen a 3-as pont előtt, mert különben felesleges kapacitás ráfordítás volt a kezelés! Ezeket az elemeket egyensúlyba hozásnak hívjuk, az addiktológiai folyamat és Dr. Tinus Smits kezelése is hasonlóan néz ki. Ha ezt a szisztémát követjük, meglepetésként ki szokott derülni, hogy az emberi test nem selejtes, mégiscsak képes magát visszaállítani egy bizonyos határon belül. Nahát micsoda véletlen egybeesések vannak!
(Hivatalos materialista tudományos körökben az egyensúlyba hozás általában felsőbbrendűségi tudattal megmosolygott és lenézett kuruzslás. Az ilyet végző ember tudatlan, nem ért hozzá, hallucinál, vak, süket, hülye, most jött a szélvédőről, … Nagy tisztelet a kivételnek. Semmi baj, akkor kuruzsoljunk, mit bánom én, hogy a gyerekem mitől tud igazi önmaga lenni. :-) Nil nocere senkinek!)

Autizmus addiktológia:
ő vajon fejleszthető?
(freeimages /
drunk-1327880)

„Alternatív” - holisztikus (SNI) autizmus addiktológia

Összehasonlításképpen: az ittas embert egészséges esetben körülbelül a következőképpen kezelik a holisztikus szemléletű addiktológián (ezt nem én találtam ki, ez a hivatalos protokoll):
  1. Megvonják tőle az alkoholt, valahogy átvészeltetik vele az elvonási tüneteket, pl. kap leszokási tünetcsökkentő szereket (ez utóbbiak főleg nyugtatók, legalább részben helyettesíthetők pl. fülakupunktúrás kezeléssel, ami a mélytudatalatti blokkokat is oldja).
  2. Kap tápanyagokat (pl. B vitamint nagy dózisban, stb. - mert az alkohol, a drogokhoz hasonlóan, kiszedi a tápanyagokat az idegrendszerből) + kivizsgálják, hogy mire lehet még szüksége, elkezdik visszaépíteni az idegrendszerét.
  3. Amikor már viszonylag jól van, jön a rehabilitáció-reintegráció: megkísérlik visszailleszteni a környezetébe, segíteni neki megoldani azt az ügyet, ami az iváshoz vezetett.
Vajon van hasonlóság a kettő között? ;-)

(SNI) autisták, alkoholisták és a visszaesések

(SNI) autizmus visszaesés:
mert nem kezelik a lényeget?
(freeimages / stability-3-1240104)
Ezzel a szemlélettel nézzük meg azt, hogy egy súlyosan viselkedészavaros SNI autista gyereknek elég-e a gyógypedagógiai fejlesztés… Vajon egy út szélén fekvő ittas (alkoholbeteg) ember mennyire fogja tolerálni, ha ott helyben, az aktuális állapotában visszaültetjük a biciklire és/vagy megtornáztatjuk, hogy fejlesszük az egyensúlyérzékét? Nem fog vajon visszaesni a rosszabb állapotába? Vajon a nem holisztikus személettel kezelt alkoholisták és az (SNI) autisták időnként megtapasztalt, törvényszerűnek tartott visszaesései között van párhuzam?

(SNI) autizmus, gyerekpszichiátria, politoxikománia

És még egy szösszenet a hivatalos, gyermekpszichiátriai (SNI) autizmus kezelésről, (nem)”gyógyításról”… (Hiszen, ha valakinek patikai tünetelnyomó „gyógy”szert (veszélyes hulladékot) adnak akármilyen tünetre, az vajon gyógyítás, vagy sem?)
Azt az állapotot, amikor valaki többféle kémiai anyagtól függ egyszerre (pl. cigaretta + nyugtató + alkohol), POLITOXIKOMÁNIÁNAK nevezik az addiktológiás szakirodalomban.
Amikor a gyermekpszichiátrián felírnak pl. Ritalint, vagy más hasonló tünetelnyomó "gyógy"szert (veszélyes hulladékot) az (SNI) autista gyereknek, tartós fogyasztásra (nem kifejezetten azért, hogy az elvonási időszakot könnyebben átvészelje) a saját belső termelésű ópiátjai mellé kap még egy plusz, legális drogot. És már kész is a még súlyosabb politoxikománia...

Ismét kérdezem: vajon betegség-e, és gyógyítható-e az (SNI) autizmus az írás időpontjában érvényes, hivatalos, materialista félrediagnosztizálás alapján?

Folytatása következik.
Ha van építő jellegű hozzáfűzni valód, szeretettel várom a hozzászólásokba! Köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése