2017. július 13., csütörtök

Baj van az orvosokkal? SNI autista gyerekek kongatják a vészharangot 1. A kémia

Összegezve az eddigieket: a mindennapi életünkben vannak nem invazív epigenetikus ártalmak, amik alapot adhatnak az SNI autizmus kialakulásának... Ezek kétfélék lehetnek: kézzel foghatók (részletek Epigenetikus autista zavar „kórokozók”: a 21. századi szemétdombunk? címmel) és kézzel nem foghatók (részletek SNI autizmus okai: hétköznapi „hókuszkókuszok”, stresszreakciók? címmel).

A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul


20% tudás, 100% önbizalom,
beavatkozás, eredmény:
autista gyerekek? (freeimages /
intravenous-perfusion-1468057)
Figyelem. Most megint „naiv és materialista tudománytalan” okfejtés következik, ami az én saját szemes, füles, … józan paraszti eszes észleléseim szüleménye. Aki nem bírja elviselni, csukja be ezt az oldalt.
A nem invazív ártalmak mellett ott vannak az invazív ártalmak. Ezek többnyire a „fejlődő”, „nemes” célú materialista allopata betegségügyi rendszer zavarómezőt generáló művi, hivatalos protokoll szerinti beavatkozásai az emberi lénybe. Ez az egyik legnagyobb autizmus „kórokozó”. Szóval, vajon hány százalékát is ismeri a materialista allopata betegségügy az emberi lény működésének? 20%-át? Mindenesetre ezen 20% alapján egyre többször és rendkívül magabiztosan piszkál bele szúrva, vágva, kémiai anyagokkal, génmódosítással, stb. Ezen 20%-ot ismerve az emberi lény valóban alapjában véve selejtesnek látszik, aki mindenféle krónikus, megváltoztathatatlan(nak tűnő) tüneteket (mint amilyen az SNI autizmus is) csinál magának. Mégpedig a genetika és/vagy „kórokozó” mikroorganizmusok, és/vagy ki tudja, mik közreműködésével… És ez a 20%-os ismeret meg is felel arra, hogy balesetek, mérgezések, vészhelyzetek esetén materialista elsősegélyt lehessen nyújtani a kliensnek, újra össze lehessen rakni. Másra sajnos nem nagyon alkalmas.

Invazív beavatkozások laikus, naiv és materialista tudománytalan epigenetikus zavarómezői

A következő kézzel fogható tényezők SNI autizmus tüneteket idézhetnek elő gyerekeknél akkor is, ha a fogantatása előtt érik a szüleit, illetve magzati korában, születésekor és születése után a gyermeket. Mert ott maradnak a sejtmemóriájában, elektromágneses energiarendszerében, például szétkapcsolják az agyféltekéi együttműködését, ami fiúknál gyakoribb… A teljesség igénye nélkül, nagyrészt nem én találtam ki, hanem gyűjtöttem őket (lesznek majd kézzel nem foghatók is):
 • Antidepresszánsok. Várandósság nélkül szimplán, azzal együtt pedig duplán nem ajánlott semmilyen tudatmódosító szert szedni, antidepresszánst sem, ha nem akarunk SNI autista gyereket. Mert ha nem így lenne, akár mákteát is ihatnának kismamák, gyerekek… Legalább egész nap aludnának, ugyan nem mennének egyetemre, mert leépülne az idegrendszerük, de az kit zavar? És ezzel nem szeretnék ötleteket adni. http://m.eloben.hu/eletmod/2015-12-15/terhesseg-alatt-nem-ajanlott-az-antidepresszansok-szedese Ez nálam negatív, én csak a legvégső esetben élek ilyen aljzószerekkel. Inkább használom a stresszoldó - önhelyreállító folyamat beindító eszközeimet. Mert azokkal oldhatók azok a stresszreakciók, amik miatt antidepresszánst kellene szedni. Saját érzékszerves, évtizedekig tartó, naiv és materialista tudománytalan rokonsági észleléseim miatt tisztában vagyok vele, hogy a rózsaszín idealista ártalmatlanság mítoszok a patikai tompító szerekről nagyon sántítanak. http://www.tenyek-tevhitek.hu/a_pszichiatria_eltevelyedett.htm 
Görcsös szülők, művi
beavatkozások, SNI autista
gyerekek? (freeimages /
crash-test-dummies-1251143)
 • Lombikos fogantatás. Vajon mekkora szerepet játszik az egyre növekvő számú lombikkal együtt járó materialista allopata kémiai kezelés a viselkedészavarok szaporodásában? És az mekkora szerepet játszik, hogy nem hárítják el a fogantatás már részletezett lehetséges pszcihés - mikroelektromágneses akadályait a lehető legkíméletesebben? Naiv és materialista tudománytalan költői kérdések voltak... Mindenesetre széles látókörű gyermekfejlesztő szakemberek a lombikot fejlesztési oknak tartják. Ez nálam szintén negatív, mindkét gyerekem természetes úton, igaz, természetes és egészségbarát stresszoldásos (kineziológus, akupresszúra) rásegítéssel fogant. Egyik teljesen egészséges, a másik kifelé tart az SNI autisztikus tüneteiből. (Juj, mindjárt ráfogják az allopata materialista muglik, hogy ezek a kezelések okozták az SNI autisztikus tüneteket, az érintéses módszerekkel, az elakadt elektromágneses elektronáramlásaim átrendezésével…)
 • Oxitocin. Avagy, hogyan járulhat hozzá a születésnél kapott oxitocin az SNI autisztikus tünetekhez? http://akademiai.com/doi/pdf/10.1556/OH.2013.29533 És vajon hozzájárul-e valamilyen stresszreakció, hogy használni kelljen? Ez nálam sajnos félig pozitív: az első szülésem után kaptam, mert sürgősségi császármetszés volt... A másodiknál csak homeopátiás golyókat kaptam, mert az, köszönhetően a stresszoldásos előkészületeknek is, gyakorlatilag háborítatlanra sikerült. Juj, mindjárt a homeopátiás szerekre is ráfogják az allopata materialista muglik, hogy ők a bűnbakok: a hígított-rázott semmi placebó hatása az SNI autizmus. Mert ugye másmilyen hatása materialista tudománytalanul nincs neki. Kivéve itt.
 • Fogorvosi kémiai szerek, például amalgámtömések. Nálam sajnos pozitív. Amikor a gyerekeim születése után a természetgyógyász modult tanultam, a lelkünkre kötötték, hogy egy várandós / szoptatós kismamának NEM bolygatjuk az amalgámtöméseit. Ehhez képest amikor a nagyobbik gyerekemmel voltam várandós, már elég nagy hassal, a fogorvos kicserélte az enyémeket… Király! A nagyobbik gyerekemnek ugyan látszólag semmi baja nem lett, de ki tudja, hogy a szervezetem nem raktározta-e el a higanyt, és a kisebbik, SNI autisztikus gyerekem nem gyűjtötte-e be epigenetikus zavarómezőként a fogantatása után, évekkel később? Ez naiv és materialista tudománytalan költői kérdés volt, amit csak holisztikus szemléletű körökben vetnek fel. Materialista allopata muglik egyből ráfogják, hogy véletlen egybeesés, nincs összefüggés, stb. stb.
  Invazív beavatkozások -
  zavarómezők autista
  gyerekeknél?
  (freeimages /
  injection-1-1323670)
 • Oltások. Látszólag nemes célú, sztárolt haszonhozók, valójában ezzel együtt ismeretlen mértékű egészségrombolók. Nálunk sajnos pozitív. A kisebbik, SNI autisztikus gyerekem megszületése előtt körülbelül 3 évvel az egész családunk megkapta a H1N1 elleni oltást, ami miatt az oltóorvosunk asszisztense erősen csóválta a fejét... És amihez csak Magyarországon volt nagy riadalom (stresszreakció) kapcsolva, a szomszédos Szlovákiában például nem. Nahát, micsoda intelligens vírus, a magyaroknak lett kitalálva, és megállt az országhatárnál… És amely ellenihez hasonló oltóanyagok beadása után később a tágabb rokonságban az idősek körében komoly, akut és krónikus influenza szerű és felsőlégúti rosszullétek lettek. Tehát rendkívüli módon véd az oltás, és lehet, hogy az egészség ellen, ha utána az ember lebetegszik. A gyerekeim apjának, a nagyobbik gyerekünknek és nekem ugyan látszólag nem lett bajunk eme oltás után. De vajon játszhatott-e epigenetikus zavarómező szerepet az azt követő 2 db vetélésemben; és a kisebbik, SNI autisztikus gyerekem születési rendellenességében (kétoldali dongaláb), ami sehol nem volt a rokonságunkban? És vajon hogyan lehetséges az, hogy a horrorsikítós SNI autisztikus alvászavar a 2 hónapos oltás utáni éjjel kezdődött nála? És ha például egy „új” patogén mikroorganizmus kerül a teljesen egyedi belső flóránkba, az vajon honnan származik? Például (szennyezett) oltásból nem származhat vajon? Hiszen az oltásokban vannak mikroorganizmusok valamilyen formában, az a lényegük, nem? És genetikailag módosítva, abortált magzaton tenyésztve, a halál információját hordozva nem válhat belőlük zavarómező? És az oltásokban állítólag ártalmatlan mennyiségben jelenlevő toxikus anyagok, adjuvánsok mindig mindenkinél kiürülnek? Soha senkinél nem tudnak zavarómezőként viselkedni? Mint kiderült, oltásokkal géneket lehet befolyásolni, minimum epigenetikusan! Vajon milyen irányba? Ezek mind-mind naiv és materialista tudománytalan költői kérdések voltak, amiket csak holisztikus szemléletű körökben vetnek fel. Materialista allopata muglik egyből ráfogják, hogy véletlen egybeesés, nincs összefüggés, stb. stb.
 • És így tovább! Kiakasztó volt? Mondtam, hogy naiv és materialista tudománytalan dolgokról fogok írni!

SNI autista gyerekek: piszkálj bele, és fogd rá a nyuszira! Akarom mondani, a véletlen egybeesésre


Autista gyerekek kivizsgálása
és kezelése: (kártyás) távdiagnózis?
Ki a kókler?
(freeimages / tarot-3-1476589)
Körülbelül mint a kakaópor reklámban: igyál még egy pohárral, és fogd rá a nyuszira. Adj a teljesen egyéni belső flórával rendelkező embernek mindenféle alapos egyéni vizsgálat nélkül egy laboratóriumi kémiai egyenkoktélt, akár minden természetes önhelyreállító-védelmi rendszerét (pl. bőr) megkerülve. Aztán, ha baja lesz utána, azt lehetőleg alapos kivizsgálás nélkül, TV-jósos távdiagnózissal fogd rá a génjeire, egy másik betegségre, az elektromos eszközökre, a véletlenre, stb. Mindig lehet ügyvéddel nem rendelkező bűnbakot találni.

Természetesen tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, vegye le. Például a képzett és tapasztalt homeopaták, újmedicinások, hagyományos kínai orvosok és társaik az emberi lény működésének, elakadásainak és beépített automata önhelyreállító folyamatainak minimum 70-80%-át ismerik. És tudják is nil nocere működtetni. És többnyire van bennük őszinte kíváncsiság a szakma és kliens iránt. Ha nem is alázat, de nem is „fölé”zet, hanem "mellé"zet, ami arról szól, hogy tudjuk, ki van kiért. Allopata materialista (mugli) szemmel nézve ők a „szélhámosok, sarlatánok, kuruzslók, kóklerek, szemfényvesztők, eretnekek”, stb. És ha azok? Akik pedig hozzájuk járnak, a hiszékeny naivak. És ha azok? Nem mindegy, hogy mivel épülünk fel, jövünk rendbe, további egészségrombolás nélkül?

Folytatása következik.

Ha van építő jellegű hozzáfűzni valód, szeretettel várom a hozzászólásokba! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése