2017. július 13., csütörtök

Baj van az orvosokkal? Súlyos (SNI) autista gyerekek kongatják a vészharangot 1. A kémia

Összegezve az eddigieket: a mindennapi életünkben vannak nem invazív epigenetikus ártalmak, amik alapot adhatnak az súlyos (SNI) autizmus kialakulásának... Ezek kétfélék lehetnek: kézzel foghatók (részletek Epigenetikus autista zavar „kórokozók”: a 21. századi szemétdombunk? címmel) és kézzel nem foghatók (részletek Súlyos SNI autizmus okai: hétköznapi „hókuszkókuszok”, stresszreakciók? címmel).

A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul

20% tudás, 100% önbizalom,
beavatkozás, eredmény:
autista gyerekek? (freeimages /
intravenous-perfusion-1468057)

Figyelem. Most megint „szemfényvesztő placebó” okfejtés következik, ami az én saját szemes, füles, józan paraszti eszes, ösztönös, ... észleléseim szüleménye. Aki nem bírja elviselni, csukja be ezt az oldalt. Tünetelnyomó tudormányos betegségügyi muglikarika kirakva!

A nem invazív ártalmak mellett ott vannak az invazív ártalmak. Ezek többnyire a „fejlődő”, „nemes” célú hivatalos tünetelnyomó betegségügyi rendszer zavarómezőt generáló művi, hivatalos tudormányos protokoll szerinti beavatkozásai az emberi lénybe. Ez az egyik legnagyobb súlyos (SNI) autizmus „kórokozó”. Szóval, vajon hány százalékát is ismeri a hivatalos tünetelnyomó betegségügy az emberi lény működésének? 20%-át? Mindenesetre ezen 20% alapján egyre többször és rendkívül magabiztosan piszkál bele szúrva, vágva, kémiai anyagokkal, génmódosítással, stb. Ezen 20%-ot ismerve az emberi lény valóban alapjában véve selejtesnek látszik, aki mindenféle krónikus, megváltoztathatatlan(nak tűnő) tüneteket (mint amilyen a súlyos (SNI) autizmus is) csinál magának. Mégpedig a genetika és/vagy „kórokozó” mikroorganizmusok, és/vagy ki tudja, mik közreműködésével… És ez a 20%-os ismeret meg is felel arra, hogy balesetek, mérgezések, vészhelyzetek esetén tünetelnyomó betegségügyi elsősegélyt lehessen nyújtani a kliensnek, nagyjából újra össze lehessen rakni. Másra sajnos nem nagyon alkalmas.

Invazív tünetelnyomó beavatkozások  „szemfényvesztő” epigenetikus zavarómezői

A következő kézzel fogható tényezők súlyos (SNI) autizmus tüneteket idézhetnek elő gyerekeknél akkor is, ha a fogantatása előtt érik a szüleit, illetve magzati korában, születésekor és születése után a gyermeket. Mert ott maradnak lenyomatként a sejtmemóriájában, az idegi-elektromos rendszerében, például szétkapcsolják az agyféltekéi együttműködését, ami fiúknál gyakoribb… A teljesség igénye nélkül, nagyrészt nem én találtam ki, hanem gyűjtöttem őket (lesznek majd kézzel nem foghatók is):

  • Antidepresszánsok. Várandósság nélkül szimplán, azzal együtt pedig duplán nem ajánlott semmilyen tudatmódosító szert szedni, legális antidepresszánst sem, ha nem akarunk súlyos (SNI) autista gyereket. Mert ha nem így lenne, akár mákteát is ihatnának kismamák, gyerekek… Legalább egész nap aludnának. Ugyan nem mennének egyetemre, mert leépülne az idegrendszerük, de az kit zavar? És ezzel nem szeretnék ötleteket adni. Ez nálam negatív, én csak a legvégső esetben élek ilyen aljzószerekkel. Inkább használom a stresszoldó - önhelyreállító folyamatbeindító - támogató eszközeimet. Mert azokkal oldhatók azok a stresszreakciók, amik miatt antidepresszánst kellene szedni. Saját érzékszerves, évtizedekig tartó, "szemfényvesztő placebó" rokonsági észleléseim miatt tisztában vagyok vele, hogy a rózsaszín idealista ártalmatlanság mítoszok a patikai tompító szerekről nagyon-nagyon sántítanak.

Görcsös szülők, művi
beavatkozások, súlyos (SNI)
autista gyerekek? (freeimages /
crash-test-dummies-1251143)
  • Lombikos fogantatás. Vajon mekkora szerepet játszik az egyre növekvő számú lombikkal együtt járó tünetelnyomó kémiai kezelés a viselkedészavarok szaporodásában? És az mekkora szerepet játszik, hogy nem hárítják el a fogantatás már részletezett lehetséges stresszreakciós - pszichés – lelki – idegi-elektromos – kvantuminformációs akadályait a lehető legkíméletesebben? "Szemfényvesztő placebó" költői kérdések voltak... Mindenesetre széles látókörű gyermekfejlesztő szakemberek a lombikot fejlesztési oknak tartják. Ez nálam szintén negatív, mindkét gyerekem természetes úton, igaz, természetes és életbarát stresszoldásos (kineziológus, akupresszúra) rásegítéssel fogant. Egyik teljesen egész-séges, a másik kifelé tart a súlyos (SNI) autisztikus tüneteiből. (Juj, mindjárt ráfogják a hivatalos tünetelnyomó betegségügyes muglik, hogy ezek a kezelések okozták a súlyos (SNI) autisztikus tüneteket, az érintéses módszerekkel, az elakadt idegi-elektromos rendszerem átrendezésével…)

  • Oxitocin. Avagy, hogyan járulhat hozzá a születésnél kapott oxitocin a súlyos (SNI) autisztikus tünetekhez?  És vajon hozzájárul-e valamilyen stresszreakció, hogy használni kelljen? Ez nálam sajnos félig pozitív: az első szülésem után kaptam, mert sürgősségi császármetszés volt... A másodiknál csak „szemfényvesztő placebó” homeopátiás golyókat kaptam, mert az, köszönhetően a stresszoldásos előkészületeknek is, gyakorlatilag háborítatlanra sikerült. Juj, mindjárt a homeopátiás szerekre is ráfogják a hivatalos tünetelnyomó betegségügyes muglik, hogy ők a bűnbakok: a hígított-rázott anyagi semmi „placebó” hatása a súlyos (SNI) autizmus. Mert ugye másmilyen hatása tünetelnyomó betegségügyi tudormánytalanul nincs neki. Kivéve itt.

  • Fogorvosi kémiai szerek, például amalgámtömések. Nálam sajnos pozitív. Amikor a gyerekeim születése után a természetgyógyász modult tanultam, a lelkünkre kötötték, hogy egy várandós / szoptatós kismamának NEM bolygatjuk az amalgámtöméseit! Ehhez képest amikor a nagyobbik gyerekemmel voltam várandós, már elég nagy hassal, a fogorvos kicserélte az enyémeket… Király! A nagyobbik gyerekemnek ugyan látszólag semmi baja nem lett, de ki tudja, hogy a szervezetem nem raktározta-e el a higanyt, és a kisebbik, súlyos (SNI) autisztikus gyerekem nem gyűjtötte-e be epigenetikus zavarómezőként a fogantatása után, évekkel később? Ez "szemfényvesztő placebó" költői kérdés volt, amit csak holisztikus szemléletű körökben vetnek fel. Hivatalos tünetelnyomó betegségügyes muglik egyből ráfogják, hogy tudormányos véletlen egybeesés, nincs összefüggés, stb. stb.

    Invazív beavatkozások -
    zavarómezők súlyos (SNI)
    autista gyerekeknél?
    (freeimages /
    injection-1-1323670)
  • Oltások. Látszólag nemes célú, bálványozott haszonhozók, valójában ezzel együtt ismeretlen mértékű egész-ség-rombolók. Nálunk sajnos pozitív. A kisebbik, súlyos (SNI) autisztikus gyerekem megszületése előtt körülbelül 3 évvel az egész családunk megkapta a H1N1 elleni oltást, ami miatt az oltóorvosunk asszisztense erősen csóválta a fejét... És amihez csak Magyarországon volt nagy riadalom (stresszreakció) kapcsolva, a szomszédos Szlovákiában például nem. Nahát, micsoda intelligens vírus, a magyaroknak lett kitalálva, és megállt az országhatárnál… És amely ellenihez hasonló oltóanyagok beadása után később a tágabb rokonságban az idősek körében kivizsgálatlan tünetelnyomó tudormányos véletlen egybeeséssel komoly, akut és krónikus influenza szerű és felsőlégúti rosszullétek lettek. Tehát rendkívüli módon véd az oltás, és lehet, hogy az egészs-ég ellen, ha utána az ember lebetegszik. A gyerekeim apjának, a nagyobbik gyerekünknek és nekem ugyan látszólag nem lett bajunk eme oltás után. De vajon játszhatott-e epigenetikus zavarómező szerepet az azt követő 2 db vetélésemben; és a kisebbik, súlyos (SNI) autisztikus gyerekem ortopédiai jellegű fejlődési rendellenességében (kétoldali dongaláb), ami sehol nem volt a rokonságunkban? És vajon hogyan lehetséges az, hogy a horrorsikítós súlyos (SNI) autisztikus alvászavar a 2 hónapos oltás utáni éjjel kezdődött nála? És ha például egy „új” patogén mikroorganizmus kerül a teljesen egyedi belső flóránkba, az vajon honnan származik? Például (szennyezett) oltásból nem származhat vajon? Hiszen az oltásokban vannak mikroorganizmusok valamilyen formában, az a lényegük, nem? És genetikailag módosítva, abortált magzaton tenyésztve, a halál információját hordozva nem válhat belőlük zavarómező? És az oltásokban állítólag ártalmatlan mennyiségben jelenlevő toxikus anyagok, adjuvánsok mindig mindenkinél kiürülnek? Soha senkinél nem tudnak zavarómezőként viselkedni? Mint kiderült, oltásokkal géneket lehet befolyásolni, minimum epigenetikusan! Vajon milyen irányba? Ezek mind-mind "szemfényvesztő placebó" költői kérdések voltak, amiket csak holisztikus szemléletű körökben vetnek fel. Hivatalos tünetelnyomó betegségügyes mellékhatás-tagadó muglik egyből ráfogják, hogy tudormányos véletlen egybeesés, nincs összefüggés, stb. stb.

  • És így tovább! Kiakasztó volt? Mondtam, hogy "szemfényvesztő placebó" dolgokról fogok írni!

Súlyos (SNI) autista gyerekek: piszkálj bele a pszicho-neuro-immuno-endokrin rendszerébe, és fogd rá a nyuszira! Akarom mondani, a tudormányos véletlen egybeesésre

Autista gyerekek kivizsgálása
és kezelése: (kártyás) tudormányos
távdiagnózis? Ki a kókler?
(freeimages / tarot-3-1476589)

Körülbelül mint a kakaópor reklámban: igyál még egy pohárral, és fogd rá a nyuszira. Adj a teljesen egyéni belső flórával rendelkező embernek mindenféle alapos egyéni vizsgálat nélkül egy laboratóriumi kémiai egyenkoktélt, akár minden természetes önhelyreállító-védelmi rendszerét (pl. bőr) megkerülve. Aztán, ha baja lesz utána, azt lehetőleg alapos kivizsgálás nélkül, TV-jósos tudormányos távdiagnózissal fogd rá a génjeire, egy másik betegségre, az elektromos eszközökre, a véletlenre, stb. Mindig lehet ügyvéddel nem rendelkező bűnbakot találni.

Természetesen tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, vegye le. Például a képzett és tapasztalt homeopaták, Hameri-tanosok, hagyományos kínai orvosok és társaik az emberi lény működésének, elakadásainak és beépített automata önhelyreállító folyamatainak minimum 70-80%-át ismerik. És tudják is nil nocere működtetni. És többnyire van bennük őszinte kíváncsiság a szakma és kliens iránt. Ha nem is alázat, de nem is „fölé”zet, hanem "mellé"zet, ami arról szól, hogy tudjuk, ki van kiért. Hivatalos tünetelnyomó tudormányos betegségügyes (mugli) szemmel nézve ők a „szélhámosok, sarlatánok, kuruzslók, vajákosok, szemfényvesztők, kóklerek”, stb. És ha azok? Akik pedig hozzájuk járnak, a hiszékeny naivak. És ha azok? Nem mindegy, hogy mivel épülünk fel, jövünk rendbe, további egész-ség-rombolás nélkül?

Folytatása következik.
Ha van építő jellegű hozzáfűzni valód, szeretettel várom a hozzászólásokba! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése