2017. január 10., kedd

Bevezetésként - (komplex holisztikus) autizmus blog nem hétköznapi információkkal

Szeretettel üdvözöllek!

Ezen a súlyos (SNI) komplex holisztikus autizmus blogon nem mindennapi információkat olvashatsz egy olyan embertől, aki érintett is a súlyos (SNI) autizmus témájában, és valamilyen szinten (igazi) egész-ség-szakmabeli is!

Autizmus blog
nem hétköznapi módon (freeimages /
content-or-discontent-1501375)

A neten sajnos nagyon sok a féligazság, a félinformáció, az információhiány a súlyos (SNI) autizmussal és általában a viselkedészavarokkal kapcsolatban. Még a hivatalos tünetelnyomó betegségügyi "szakértői" körökben is (sajnos ott a legtöbb). Mondhatni sok az ocsú, és nehezen lehet a tiszta búzát elkülöníteni tőle. Hiányzik a súlyos (SNI) autizmus kezelésében (is) a lélek és a szellem figyelembe vétele, az Élet sava-borsa, a megfoghatatlan X tényező, az X akták, az X faktor (ennél a megnevezésnél most nem a TVműsorra gondolok), az élettani folyamatszemlélet.

Ezek olyan információk lennének, amik a jelenleg hivatalosan "gyógyíthatatlan" tüneteket, (vagyis az extrém szenvedéses) "állapotot" mégiscsak megváltoztathatóvá, javíthatóvá, könnyíthetővé, akár teljesen elmulaszthatóvá tennék. Nemcsak "tünetileg kezelhetővé", "fejleszthetővé", "kordában tarthatóvá", méghozzá további károkozás nélkül. Hogy ne kelljen beletörődni, ne kelljen vele együtt élni! Igaz, hivatalos tünetelnyomó betegségügyi vizsgálattal egyelőre nem igazolható módon, valószínűleg csak kvantumbiologikus-kvantumfizikus-kvantumkémikus úton bizonyíthatóan... Ezek az elvek több ezer éve megvannak például a komplex holisztikus keleti egész-ségkultúrában, csak nem ártana őket (újra) felfedezni és használni.

Komplex holisztikus oki kezelős súlyos (SNI) autizmus blog

Mert az embert csak komplex holisztikus szemlélettel nézve lehet igazán sejteni, hogy mi minden járul hozzá a súlyos (SNI) autizmus és a többi viselkedészavar létezéséhez. Ha ezekre az okokra igazi, minden szintű oki kezelés történik, a sokszor romboló és/vagy hatástalan tünetelnyomó kezelés csak átmenetileg szükséges, vagy még úgy sem!

Ez az észrevételem vezetett ennek a komplex holisztikus súlyos (SNI) autizmus blognak az indításához. Hogy sok minden egy helyen össze legyen szedve, amit tudni érdemes erről, és könnyen elérhető legyen.

A "kókler gányoló tünetelnyomó betegségügyi materializmus" vége

A volt súlyos autisztikus-hiperaktív gyerekem apja egy materialista mérnök. De egy kicsit máshogy materialista, nem hivatalos tünetelnyomó tudormányosan, hanem eredményorientáltan. Ő nagyjából mindent a TV szereléshez hasonlít. Meg tudja javítani a TV szerelő a TV-t? Neeeeem? Akkor nem igazi TV szerelő, csak "kókler", "gányoló" és hasonlók. Tehát elkerüljük, elutasítjuk a gányolását, megvédjük tőle a tévénket, valaki hozzáértőbbnek fizetjük ki a munkadíját. Mire is kapjon tőlünk megbízást, fizetést, bármit? Hogy nincs kész a munka? 

Ezt a megközelítést a súlyos (SNI) autizmusra és az összes többi, "gyógyíthatatlannak", "megváltoztathatatlannak", "együtt kell vele élni"-nek titulált emberi tünetre is alkalmazza. Főleg, amióta megtapasztalta a komplex holisztikus oki kezeléseket… Nincs kikúrálva - öngyógyulás-támogatva rendesen? Vagy abszurd módon nyakatekert és káros a kezelés? Akkor az hozzá nem értésre utal. Nagyon drasztikus, de az ő szemlélete alapján bizony a legtöbb, jelenleg súlyos (SNI) autizmust kezelni próbálkozó módszert és tünetelnyomó betegségügyi "szakértőt" már rég kitettek volna a munkájából. Azt hiszem, elég könyörtelen munkáltató lenne... Mert nála az eredmény a lényeg, mindegy hogyan működik a javítási módszer (majd bebizonyítja a működési elvét, aki akarja). Egy jelentős tulajdonsága legyen az igazi eredmény elérése mellett: munka közben ne károsítsuk a TV készüléket! És ezzel egyet kell hogy értsek.

Folytatása következik!

Ha van építő jellegű hozzáfűzni valód, szeretettel várom a hozzászólásokba. Köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése