2017. január 10., kedd

Autizmus blog nem hétköznapi információkkal

Szeretettel üdvözöllek!

Autizmus blog
nem hétköznapi módon (freeimages /
content-or-discontent-1501375)

Ezen az autizmus blogon hamarosan nem mindennapi információkat olvashatsz egy olyan embertől, aki érintett is az autizmus témájában, és valamilyen szinten egészség-szakmabeli is!

A neten sajnos nagyon sok a féligazság, a félinformáció, az információhiány az SNI autizmussal és általában a viselkedészavarokkal kapcsolatban. Még (a hivatalos, materialista) betegség-szakemberi körökben is (sajnos ott a legtöbb). Mondhatni sok az ocsú, és nehezen lehet a tiszta búzát elkülöníteni tőle. Hiányzik az SNI autizmus kezelésében a lélek és a szellem figyelembe vétele, az Élet sava-borsa, a megfoghatatlan X tényező, az X akták, az X faktor (ennél a megnevezésnél most nem a TVműsorra gondolok).
Ezek olyan információk lennének, amik a jelenleg hivatalosan "gyógyíthatatlan" tüneteket mégiscsak megváltoztathatóvá, javíthatóvá, teljesen elmulaszthatóvá tennék, nemcsak "tünetileg kezelhetővé", "fejleszthetővé", "kordában tarthatóvá". Hogy ne kelljen beletörődni, ne kelljen vele együtt élni! Igaz, hivatalosan, materialista szemléletű vizsgálattal egyelőre nem igazolható módon, valószínűleg csak kvantumbiologikus-kvantumfizikus-kvantumkémikus úton bizonyíthatóan... Ezek az elvek több ezer éve megvannak a holisztikus keleti egészségkultúrában, csak nem ártana (újra) felfedezni és használni.

Holisztikus SNI autizmus blog


Mert az embert csak holisztikus szemlélettel nézve lehet sejteni, hogy mi okozza az SNI autizmust, és a többi viselkedészavart. Ha ezekre az okokra igazi, oki kezelés történik, a sokszor romboló és/vagy hatástalan tüneti kezelés csak átmenetileg szükséges, vagy még úgy sem!
Ez az észrevételem vezetett ennek az SNI autizmus blognak az indításához. Hogy minden egy helyen össze legyen szedve, amit tudni érdemes erről, és könnyen elérhető legyen!

Az "impotens materializmus" vége


A férjem, az ex-SNI-autisztikus-hiperaktív gyerekem apja egy materialista mérnök. De egy kicsit máshogy materialista, nem tudományosan, hanem eredményorientáltan. Ő mindent a TV szereléshez hasonlít. Meg tudja javítani a TV szerelő a TV-t? Neeeeem? Akkor nem igazi TV szerelő, csak "impotens", "kókler" és hasonlók. Tehát nem tartunk igényt a munkájára, nem kap tőlünk fizetést. Mire is kapjon? Hogy nincs kész a munka? Ezt a megközelítést az SNI autizmusra és az összes többi, "gyógyíthatatlannak" beállított emberi tünetre is alkalmazza. Nincs meggyógyítva rendesen? Vagy abszurd módon nyakatekert és káros a kezelés? Akkor az nem hozzáértésre vall. Nagyon drasztikus, de az ő szemlélete alapján bizony a legtöbb, jelenleg SNI autizmust kezelni próbálkozó módszert és szakértőnek látszó embert már rég kitettek volna az munkájából. Azt hiszem, elég könyörtelen munkáltató lenne... Mert nála az eredmény a lényeg, mindegy hogyan működik a javítási módszer (majd bebizonyítja a működési elvét, aki akarja). Egy jelentős tulajdonsága legyen az igazi eredmény elérése mellett: munka közben ne károsítsuk a TV készüléket! És ezzel egyet kell hogy értsek.

Folytatása következik!

Ha van építő jellegű hozzáfűzni valód, szeretettel várom a hozzászólásokba! Köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése